Ţigări de contrabandă în valoare de peste 22.500 de lei, descoperite în portbagajul unui autoturism

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au descoperit în portbagajul unui autoturism condus de un tânăr din judeţul Timiş, aproximativ 1.880 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 22.500 de lei, acestea fiind confiscate.

27 nov. 2017, 10:48
Ţigări de contrabandă în valoare de peste 22.500 de lei, descoperite în portbagajul unui autoturism

Potrivit unui comunicat de presă de luni al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, în cooperare cu colegii lor de la Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, au au oprit pentru control, pe DN 57, pe ruta Gherman–Moraviţa, un autoturism marca Volkswagen Touareg, înmatriculat în România.

„În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, condus de A.I. în vârstă de 18 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Timiş, au fost descoperite în portbagaj, printre bunurile transportate, 1.878 pachete cu ţigări, marca Marble, fără marcaje fiscale”, se arată în comunicat.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările au fost confiscate.

Citeşte şi Percheziţii în Prahova, Dâmboviţa şi Călăraşi la persoane bănuite de contrabandă cu tutun