Tily Niculae, de urgenţă la spital. Cu ce boală a fost diagnosticată: „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea”

Tily Niculae a ajuns de urgenţă la spital după ce a început să se simtă rău. Vedeta a declarat că a chemat ambulanţa şi a fost internată, fiind pusă pe perfuzii. În urma analizelor făcute, actriţa a fost diagnosticată cu gastroenterită virală.

05 aug. 2021, 08:58
Tily Niculae, de urgenţă la spital. Cu ce boală a fost diagnosticată: „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea”
Tily Niculae, de urgenţă la spital

Tily Niculae, de urgenţă la spital. Actriţa în vârstă de 36 de ani a acuzat stări de rău, marți noapte şi a sunat la 112 pentru a primi îngrijiri medicale. Medicii au pus-o imediat pe perfuzii și i-au făcut toate investigațiile necesare.

Citeşte şi: Tily Niculae, aproape de o dramă. Copilul actriţei, arsuri grave: „Vino repede acasă!” VIDEO

Tily Niculae, de urgenţă la spital

Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție. Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private, am venit eu după ea. Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie”, a scris Tily Niculae, pe contul său de Instagram.

În urma rezultatelor analizelor, actrița a fost diagnosticată cu gastroenterită virală. “Analizele zic că este gastroenterită virală povestea. De la voi am primit zeci de mii de mesaje că ați trecut prin forța virusului și a fost horror. Al naibii e puternic, nu am ce zice. Pe seară am făcut un hematom de la branulă și m-am speriat rău, fiindcă brusc era o durere cruntă și eu rezist la durere. Doar stau carne vie cu psoriazisul vieții”, a mai scris Tily Niculae.

Ce este gastroenterita?

Gastroenterita se manifestă prin vărsături, diaree, febră, dureri de cap și crampe abdominale. Din cauza diareei și a vărsăturilor, există un risc de deshidratare. Aceasta poate fi recunoscută prin senzația imperioasă de sete, pielea uscată și uscăciunea gurii. Infecția poate fi luată prin contactul cu o persoană bolnavă, prin atingerea sau consumul de mâncare sau apă contaminată și prin evitarea spălării mâinilor după toaletă sau după schimbarea scutecelor bebelușilor.