Time-lapse istoric. One World Trade Center, ce înlocuieşte turnurile gemene, ridicat în 2 minute VIDEO

Zi istorică la New York, unde One World Trade Center, noua clădire care înlocuite Turnurile Gemene care au fost doborâte de terorişti în 200, şi-a deschis porţile pentru public, în data de 29 mai.

01 iun. 2015, 12:05
Time-lapse istoric. One World Trade Center, ce înlocuieşte turnurile gemene, ridicat în 2 minute VIDEO

Cu această ocazie istorică, a fost lansat un video time-lapse care prezintă, în numai 2 minute, 11 ani de ridicare nu numai a unei clădiri emblematice, ci şi a unui oraş şi chiar a unei ţări şocate şi traumatizate de teribilele atentate teroriste de la World Trade Center, din New York, din 11 Septembrie 2011. 

Clădirea One World Trade Center, care este un observator gigantic, şi-a deschis porţile pentru public sâmbătă, în data de 29 mai 2015. Filmul video este o succesiune de sute de mii de imagini high definition din timpul construirii acestui simbol, din octombrie 2004 până în în septembrie 2013, de-a lungul a zece ani.

Citeşte şi Momente tensionate: Muncitori suspendaţi pe platforma pe Turnul One World Center VIDEO

„Acest proiect este mai mult decât oţel şi beton. Este un simbol al unei reuşite ce aparţine unei întregi naţiuni”, scrie EarthCam. Toate fotografiile , precum şi aparatul original cu care s-au luat imaginile, a fost donate Muzeului-Memorial National 11 Septembrie.