Un TIR încărcat cu cereale s-a făcut scrum VIDEO

Un TIR incarcat cu pachete cu cereale a luat foc aproape de Timisoara, pe drumul spre Sanicolaul Mare. Chiar daca mai multi soferi au sarit in ajutorul celui care conducea autotrenul, nu au reusit sa faca mare lucru pentru a domoli valvataia.

20 iun. 2014, 06:45
Un TIR încărcat cu cereale s-a făcut scrum VIDEO

Soferul TIR-ului incarcat cu pachete cu cereale si-a parcat masina intr-un loc special amenajat pentru autocamioane, in apropiere de Dudestii Noi, scrie opiniatimisoarei.ro. Se afla in cabina si vorbea la telefon cand a observat ca TIR-ul este invaluit de un fum gros. A sarit jos in ultimul moment, inainte sa fie inconjurat de flacari.

Citeşte şi Un AUTOTURISM de LUX din Timişoara a luat foc în mers: Cei trei pasageri s-au salvat în ultimul moment VIDEO

Ceilalti soferi aflati in parcare au incercat sa-l ajute sa stinga flacarile, dar acestea s-au inaltat rapid pana la doi metri si au fost imposibil de domolit cu mijloacele pe care oamenii le aveau la indemana.

Pompierii au intervenit cu doua autospeciale si au stins focul, dar TIR-ul a fost distrus in totalitate de incendiu. Cel mai probabil, flacarile au pornit de la un scurtcircuit.

Citeşte şi Accident ÎNGROZITOR. Trei tineri au ars de vii într-un bolid de lux

Colegii soferului al carui TIR a fost cuprins de flacari spun ca omul pare urmarit de ghinion, pentru ca nu demult un alt autotren pe care-l conducea a fost deasemenea distrus in totalitate, intr-un accident.