Timp de PATRU ANI s-a plâns de dureri de cap şi MIGRENE. Ce au găsit medicii în creierul lui este TERIBIL FOTO

Un bărbat din Marea Britanie a avut timp de patru ani o serie de dureri de cap groaznice, înainte ca doctorii să-și dea seama că are un vierme de mari dimensiuni în creier.

24 nov. 2014, 13:26

Astfel, pacientul cu vârsta de 50 de ani, din Londra, Marea Britanie, a cărui identitată nu a fost oferită presei, a fost timp de patru ani sub supravegherea medicilor, recunoscând că are dureri teribile de cap, însă nimeni nu și-a dat seama de provenineţa acestor neplăceri, potrivit Mirror.

Citeşte şi Corpul uman: 10 descoperiri fabuloase despre creier

Cu toate că doctorii l-au testat pentru HIV, boala Lyme și sifilis, analizele au ieșit negative. De asemenea, în afară de migrene, el avea crize de epilepsie, pierderi de memorie și simțul mirosului nu mai funcţiona.

Într-un final, specaliștii au descoperit pe tomografiile făcute de-a lungul timpului o leziune ciudată care se tot muta. Ulterior, s-a descoperit că leziunea respectivă era de fapt un vierme plat parazit de 10 centimetri, misterul bolii fiind într-un final elucidat, iar cu un tratament medicamentos special s-a vindecat în scurt timp.

Citeşte şi O femeie a rămas fără o parte din CREIER din cauza unui artist: Când îl ascult, AM CRIZE, aşa că m-am operat

Cel mai probabil, pacientul s-a ales cu viermele după ce a consumat crustacee infectate din lacuri sau carne crudă de reptile sau amfibieni.