Au greşit persoana! Hoaţe din Argeş au încercat să fure de la o jandarmeriţă care erau în timpul liber VIDEO

Trei tinere au fost prinse încercând să jefuiască în autobuz o jandarmeriţă care se afla în timpul liber. Hoaţele au vrut să îi fure brăţara.

11 dec. 2019, 08:05
Au greşit persoana! Hoaţe din Argeş au încercat să fure de la o jandarmeriţă care erau în timpul liber VIDEO

O tânără din grupul respectiv a reuşit să-i rupă brăţara de la mână şi a lovit-o în momentul în care jandarmeriţa a reacţionat, încercând să o intimideze, scrie argesul.ro. Imediat, tânăra a adoptat o poziţie defensivă, apoi a trecut la atac, reuşind să o reţină pe cea care a lovit-o.

Scenele incredibile au fost filmate de un călător, într-un autobuz din Piteşti. Trei persoane au încercat să fure brăţara unei tinere în vârstă de 27 de ani, însă ghininonul lor a fost că fata era angajata Jandarmeriei Argeş, aflată în timpul liber.

Tânăra a reacţionat imediat, reţinând persoana care a încercat să o fure, iar şoferul a oprit autobuzul cu uşile închise.

Martorii la incident au declarat că o tânără de etnie a încercat să fure o brăţară, fiind surprinsă în fapt de victimă. Brățara a fost pasată altei fete din grupul agresoarei. Când au văzut că nu pot scăpa, au aruncat brățara pe jos.

În scurt timp, polițiștii au intervenit, fiind sancţionate trei persoane de etnie romă, implicate în scandal: două au primit amendă 1000 de lei, o a treia 500 de lei. S-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, loviri şi alte violenţe, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş, pentru ziarulargesul.ro.