Tinerele influencerițe de pe Instagram, criticate de o ispită de la Insula Iubirii. Greșelile majore pe care le face „noua generație” din social media

Nicoleta Dragne, una dintre cele mai provocatoare ispite de la „Insula Iubirii", a criticat vehement noua generație de vedete de pe Instagram. În opinia modelului, femeile și fetele de pe internet fac niște greșeli majore. 

11 oct. 2022, 16:38

Nicoleta Dragne crede că puștoaicele de pe internet folosesc mult prea mult machiaj, deși nu au nevoie. Blonda crede că make-upul utilizat excesiv nu face decât să îmbătrânească fețele tinerelor. În urmă cu zeci de ani, machiajul excesiv era utilizat doar de dansatoarele din barurile 18+, a amintit vedeta.

„Mi-ați scris multe că vreți să știți și voi răspunsul la întrebarea de aseară. Problema este că nu mi-a răspuns nici o fată de 14 ani la această întrebare. Mi-ați răspuns cele de 30 care îmi spuneți ceea ce oricum știam și eu, pentru că și eu fac același lucru, că nu știți ce să faceți ca să arăți mai tinere.

Tocmai acesta este motivul pentru care nu înțelegeți acest aspect pe care nici eu nu îl înțeleg. Am tot văzut fete din acestea mititele care arătau foarte bătrâne pentru vârsta lor și nu am înțeles de ce”, a notat Nicoleta Dragne, pe Instagram.

 

Avertismentul Nicoletei Dragne pentru vedetele de pe Instagram

 

Ispita de la „Insula Iubirii” crede că trebuie promovată mult mai mult frumusețea naturală.

„Și să știți că nu mă refeream la cere care se machiază puțin ca să pară acolo cu 2 ani mai mari. Eu mă refer la fete acestea, și sunt câteva pe care le urmăresc și eu pe Instagram încă de când erau mititele, care nu înțeleg ce s-a întâmplat. Arată, pur și simplu, asemenea unor dansatoare la bară, cum erau pe vremuri, machiate de zici că le-au băgat cu capul in găleată cu machiaj, cu unghiile de vrăjitoare.

Nu înțeleg de ce ai face așa ceva. Fetele despre care vorbesc eu sunt frumoase naturale, fără prostiile alea pe ele”, a mai punctat modelul.

Nicoleta Dragne, fostă concurentă și la „Bravo, ai stil!” va deveni în 2023 mamă, pentru a doua oară.