Vedete care sunt din ce în ce mai sexy pe măsură ce înaintează în vârstă

Ca să fii actriţă celebră la Hollywood, talentul nu este de ajuns. Imaginea este uneori mult mai importantă decât talentul şi, de aceea, marile staruri investesc enorm în felul în care arată.

24 mai 2013, 10:29
Vedete care sunt din ce în ce mai sexy pe măsură ce înaintează în vârstă

Curios este faptul că pe măsură ce actriţele de peste Ocean înaintează în vârstă, arată din ce în ce mai bine. Graţie tratamentelor cosmetice la care apelează sau a dietelor pe care le ţin, multe dintre ele arată mult mai bine acum, decât atunci când erau tinere.

Sharon Stone (55 de ani) şi-a pregătit o apariţie fabuloasă la Festivalul de Film de la Cannes. Actriţa a strălucit într-o rochie lungă roşie, care a avut o crăpătură îndrăzneaţă.

Sharone Stone nu este singura actriţă care devine din ce în ce mai sexy pe măsură ce înaintează în vârstă. Gwyneth Paltrow (40 de ani) este adepta regimului macrobiotic, iar acest lucru a ajutat-o să se transforme dintr-o tânără ştearsă, într-una dintre cele mai sexy femei din lume.

Julianne Moore, 52 de ani, arată atât de bine, încât stârneşte invidia colegelor de breaslă mai tinere.

Kate Beckinsale arată la 39 de ani ca o puştoaică de 25 de ani. Bruneta este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood.

La fel de frumoasă acum ca şi în trecut, Michelle Pfeiffer, 55 de ani, a adoptat în ultimii ani o imagine mult mai sexy. Cu un look mereu juvenil, aceasta stârneşte imaginaţia bărbaţilor.

În ciuda problemelor prin care a trecut (divorţul de mai tânărul Ashton Kutcher) Demi Moore este una dintre actriţele de la Hollywood care refuză să îmbătrânească. Acum, la 50 de ani, aceasta arată la fel de bine ca fiicele sale de 20 de ani.