Tineri cercetaţi pentru agresiune după ce au lovit un jandarm şi au spart geamul maşinii de Poliţie

Doi tineri din judeţul Constanţa sunt cercetaţi penal pentru agresiune, unul în stare de reţinere, iar celălalt sub control judiciar, după ce, în timpul unui scandal izbucnit în staţiunea Eforie Nord, au lovit un jandarm şi au spart geamul unei maşini de Poliţie.

22 iun. 2015, 08:48
Tineri cercetaţi pentru agresiune după ce au lovit un jandarm şi au spart geamul maşinii de Poliţie

Poliţiştii din Eforie au fost solicitaţi să intervină, duminică după-amiază, pentru aplanarea unui scandal ce avea loc pe o alee turistică din zona Hotelului Belona din Eforie Nord, informează Mediafax. 

Citeşte şi SCANDAL monstru în Baia Mare. Două clanuri de romi s-au luat la bătaie. Două femei au ajuns la spital VIDEO

Potrivit poliţiştilor, la faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă de siguranţă publică, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, cu o autoutilitară inscripţionată, echipajul identificând doi tineri care, aflaţi vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice, aveau un comportament agresiv.

La momentul intervenţiei, unul dintre tineri l-a lovit pe jandarm, spărgând şi un geam al autoutilitarei, astfel că cei doi au fost imobilizaţi şi duşi la sediul Poliţiei Eforie, pe numele lor fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi distrugere.

Citeşte şi SCANDALOS. Un suspect, CĂRAT de poliţişti în PORTBAGAJ VIDEO

Cei doi, unul de 27 de ani, iar celălalt de 32 de ani, ambii domiciliaţi în localitatea constănţeană Bărăganu, au fost prezentaţi Parchetului de pe lânga Judecătoria Constanţa.

Procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 zile, în cazul bărbatului în vârstă de 32 de ani, iar cel de-al doilea a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.