Tineri în stare gravă, după ce ar fi încercat să-şi incendieze socrul cu un cocktail Molotov de petarde

Doi tineri din comuna Călărași, judeţul Dolj, au ajuns la spital după o explozie provocată de un cocktail Molotov de petarde. Aceştia voiau să-l folosească împotriva socrului unuia dintre ei, însă au fost răniţi grav. A fost solicitat elicopterul SMURD. 

29 mai 2020, 05:00
Tineri în stare gravă, după ce ar fi încercat să-şi incendieze socrul cu un cocktail Molotov de petarde

Cei doi tineri, unul de 15 ani și altul de 37 de ani, sunt veri. Potrivit unor surse locale, ei ar fi încercat să pregătească un „cocktail Molotov” pe care bărbatul de 37 de ani ar fi vrut să-l folosească împotriva socrului său. Localnici din Călăraşi au povestit pentru MEDIAFAX că aceştia foloseau petarde cumpărate de pe internet pe care le-ar fi combinat cu benzină şi azot.

Incidentul a avut loc joi noaptea într-o anexă a casei bărbatului.

În urma exploziei, băiatul de 15 ani a fost rănit pe mâini, pe faţă şi pe gât şi a fost transportat, cu elicopterul, la un spital din Bucureşti.

Bărbatul de 37 de ani a suferit mai multe arsuri pe corp şi a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. El este cunoscut în localitate ca fiind o persoană periculoasă şi agresivă. În 2016 a fost cercetat de procuroii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Explozie într-o clădire din Los Angeles. Cel puţin 10 pompieri au fost răniţi şi mai multe clădiri au ars VIDEO