Tinerii democrat-liberali îşi aleg sâmbătă conducerea

Publicat: Joi, 18 Aprilie 2013 14:45 // Actualizat: Joi, 18 Aprilie 2013 14:45 // Sursa: Agerpres

Tinerii democrat-liberali îşi aleg sâmbătă noua conducere în cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare (CNE) a Organizaţiei de Tineret a PDL care se va desfăşura la Palatul Parlamentului.

Foto: politicaromaneasca.ro

La funcţia de preşedinte al OTPDL candidează Sorin Moldovan, iar moţiunea pe care acesta îşi sprijină candidatura se intitulează 'Cu TINEri pentru România'.

La CNE vor fi aleşi şi membrii Biroului Permanent Naţional al OTPDL - prim-vicepreşedinte, secretar general, doi secretari generali adjuncţi, 17 vicepreşedinţi, trezorier, preşedinte Comisia Naţională de Regulament Etică şi Litigii şi membrii în CNREL - pentru ocuparea cărora s-au înregistrat 51 de candidaturi.

Printre cei înscrişi în cursa pentru funcţii în BPN se numără Lucian Harşovschi, Ionatan Robert Sighiartău, Nicolae Bitea şi Bogdan Man.

Din partea conducerii centrale a PDL la reuniunea tinerilor democrat-liberali va participa prim-vicepreşedintele formaţiunii Andreea Paul.

De asemenea, printre delegaţii la CNE, ca membru al OTPDL, se va număra şi europarlamentarul Elena Băsescu.

CNE a OTPDL este programată să se desfăşoare cu începere de la ora 11.00, la sala C.A.Rosetti de la Palatul Parlamentului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri conducere pdl TDL tinerii democrat-liberali
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H