Ce ținută să porți în noaptea de Revelion, în funcție de zodie. Iată vestimentația care îți scoate în evidență personalitatea

Alegerea ținutei de Revelion poate da bătăi de cap multor femei. Fiecare dintre ele își dorește să strălucească în noaptea dintre ani și să atragă toate privirile, tocmai de aceea își aleg vestimentația cu multă grijă.

31 dec. 2022, 15:30
Ce ținută să porți în noaptea de Revelion, în funcție de zodie. Iată vestimentația care îți scoate în evidență personalitatea

Se spune că în noaptea de Revelion ar trebui să ne alegem o ținută elegantă, cu bun gust, exact așa cum am vrea să arătăm tot anul. În cazul în care sunteți în pană de idei și nu prea știți ce să alegeți, vă dăm câteva de idei în funcție de semnul zodiacal.

BERBEC. Femeile din zodia Berbec sunt foarte îndrăznețe, pasionale și tocmai de aceea li s-ar potrivi o ținută mai extravagantă care să-i scoată personalitatea în evidență. Spre exemplu, o rochie scurtă, într-o nuanță de roșu aprins, care va atrage privirile tuturor e fix ce le trebuie nativelor din această zodie.

TAUR. Nativele din Taur sunt foarte pasionate de modă, așa că au nevoie să se îmbrace în ceva modern, elegant, o ținută cu bun gust prin care să-i impresioneze pe toți. Cea mai potrivită vestimentație ar fi o rochie mulată pe coapse, decoltată, care include și o inserțihe clasică de piele sau paiete.

GEMENI. Gemenii primesc un outfit diafan, asemănător zânelor. Prin urmare, pentru Revelionul 2022 ar trebui să poarte o rochie cu puf și volum, care ar face-o invidioasă chiar și pe Tinker Bell. Paietele, pastelurile și organza sunt elementele necesare pentru ca Gemenii să strălucească în timp ce sună miezul nopții 2022.

Citește și Zodiile care se vor îmbogăți în anul 2023. Covor roşu tapetat cu trifoi cu patru foi!

RAC. Femeile din Rac au nevoie să poarte o rochie strălucitoare, luminoasă, care să le pună în evidență trupul.

LEU. Femeile din zodia Leu vor să fie în orice împrejurare în centrul atenției, motiv pentru care cea mai potrivită vestimentație e una cât mai spectaculoasă, îndrăzneață și nonconformistă.

FECIOARĂ. Le place să fie mereu elegante și rafinate. O rochie lungă, fără umeri, poate într-o nuanță închisă la culoare e ceea ce li s-ar potrivi cel mai bine.

BALANȚĂ. Acestor native li s-ar potrivi foarte bine să se îmbrace într-o salopetă din catifea la petrecerea de Revelion. De regulă poartă articole de lux la petreceri, vor să dea dovadă de rafinament, însă într-un mod cât mai discret.

SCORPION. Scorpionii caută mereu rochia neagră perfectă, sexy, care să le scoată în evidență corpul. Fie că e cu decupaje, detalii pure sau o fantă înaltă, nu le va strica să opteze pentru un moment wow care să facă pe toată lumea să roșească în prezența măreției lor.

Citește și Care sunt cele trei zodii care vor avea succes pe toate planurile în 2023! Află daca te numeri printre norocoși

SĂGETĂTOR. Deși nu pune mare preț pe îmbrăcăminte, femeia ”Săgetător” optează întotdeana pentru materiale de calitate. De regulă este o prezență feminină și rafinată care, deși nu își dorește acest lucru, nu trece neobservată. Nuanțele pământii sunt preferatele ei, garderoba acesteia abundând în articole vestimentare maro, crem, kaki sau verde crud.

CAPRICORN. De obicei sunt foarte inspirate când vine vorba de vestimentație. Pentru petrecerea de Revelion, poate să opteze pentru o rochie cu detalii jucăușe. De obicei, nu pune preț pe îmbrăcămintea scumpă, însă bijuteriile trebuie să fie obligatoriu de cea mai bună calitate.

VĂRSĂTOR. Le place să fie mereu în pas cu moda, dar în același timp să fie altfel de restul lumii. Sunt printre cele mai nonconformiste zodii, astfel că dacă întâlnești o femeie care poartă o ținută ieșită din comun, este foarte probabil să fie născută sub acest semn.

PEȘTI. Nativele din Pești nu vor să iasă prea mult în evidență. Tocmai de aceea, vor alege o ținută cuminte, dar foarte elegantă și feminină.