Ţinuta PRIMEI DOAMNE a atras toate privirile. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Paris FOTO

Carmen Iohannis l-a însoţit pe şeful statului, Klaus Iohannis, în vizita oficială de la Paris. Prima doamnă a venit la întâlnirea cu românii din Franţa îmbrăcată elegant, în culori închise.

14 feb. 2015, 08:14

Presedintele Klaus Iohannis, insotit de Prima Doamna, Carmen Iohannis, a efectuat, marţi, prima vizită bilaterală, la Paris. Cuplul prezidential s-a intalnit cu romanii din Franta.

Am fost alaturi de cei care au votat in 16 noiembrie. Ne-a durut sufletul sa-i vedem cate ore au trebuit sa stea in ploaie, dar si in ce conditii si…sigur ca suntem emotionati. Mai emotionati ca aici nu putem fi nicaieri pentru ca sunt oameni dragi care au fost alaturi de noi si de care ne bucuram acum in premiera„, a declarat Carmen Iohannis la Paris.

Prima doamnă a purtat o fustă din voal şi o bluză din catifea, ambele negre.

Este o tinuta corecta, ii vine foarte bine, am observat ca lungimea fustei este putin mai buna de data asta. Rochia de la investire a fost comentata ca a fost cam scurta. Acum e pana la genunchi, ceea ce e foarte bine. Catifeaua si voalul merg bine impreuna, dar la fusta, de exemplu, dansa e slabuta si parca era prea infoiata„, a comentat stilistul Dana Săvuică la România TV.

CITEŞTE ŞI CARMEN IOHANNIS, emoţionată, la Paris: Ne-a durut sufletul să-i vedem câte ore au stat în ploaie VIDEO