Ţinutele roz, preferatele Primei Doamne. EVENIMENTELE la care Carmen Iohannis a purtat roz VIDEO

Carmen Iohannis este din nou ținta controverselor vestimentare. Aflată în America în vizită oficială alături de preşedintele Klaus Iohannis, Prima Doamnă a coborât din avionul prezidenţial într-o ţinută lejeră, de culoare roz. De altfel, Carmen Iohannis preferă nuanţele pastelate şi nu se este prima dată când poartă roz.

01 apr. 2016, 06:44
Ţinutele roz, preferatele Primei Doamne. EVENIMENTELE la care Carmen Iohannis a purtat roz VIDEO

Carmen Iohannis a coborât din aeronava prezidenţială într-o ţinută potrivită mai degrabă pentru o ieşire la plimbare. Îmbrăcată cu pantaloni de culoare roz pudrat, sacou în aceeași nuanță, Carmen Iohannis a asortat și o pereche de pantofi în același ton. Geanta, evident, și ea tot roz. 

Şi în vizita din Turcia, Carmen Iohannis a purtat roz. Ţinuta s-a dovedit cu totul neinspirată, în contextul în care în dimineaţa respectivă avuseseră loc atentatele de la Bruxelles. 

Pentru aceeaşi nuanţă a optat şi anul trecut, la ziua principesei Margareta de la Castelul Peleş.

Şi la banchetul elevilor de clasa a XII-a de la liceul la care predă în Sibiu, Carmen Iohannis a atras atenţia cu o rochie în tonuri roz, cu sandale cu toc înalt, la care a asortat o geantă plic, de culoare crem. Soţia preşedintelui s-a fotografiat la braţul unui elev, afişând un zâmbet larg, semn că s-a simţit foarte bine.

Culoarea roz simbolizeaza dragostea si afectiunea. Femeile care prefera rozul vor mereu sa fie protejate, sa aiba parte de tratament special si sa se simta in siguranta. Par delicate si fermecatoare, uneori nehotarate.