Tips & Tricks: Cum asortezi hainele din blana nurca?

Acum este cel mai bun moment din an sa investesti intr-o blana nurca, pentru ca preturile sunt mult mai accesibile. Daca aceasta piesa vestimentara durabila si sofisticata lipseste din garderoba ta, nu mai amana achizitia. Va reusi sa iti puna in valoare personalitatea si stilul feminin, reinventandu-ti orice outfit in care o integrezi.

11 nov. 2022, 19:28
Tips & Tricks: Cum asortezi hainele din blana nurca?

Nu poti da gres cu o haina atemporala, asa cum este blana nurca, ce va ramane „vedeta” sezonului geros, indiferent de tendinte. Profita si cauta ofertele avantajoase ale celor mai mari magazine de blanuri, care lucreaza cu designeri de top din Italia! Intre timp, iata cateva idei despre cum sa asortezi hainele din blana, urmand cateva reguli simple si usoare.

1.     Tinuta de seara: rochia eleganta „complimentata” de o blana de nurca

Nu ai nevoie decat de cateva simple elemente vestimentare, plus accesorii: o rochie care sa iti vina perfect, o pereche de pantofi stiletto, un colier statement, un ruj rosu si – bineinteles – o haina din blana de nurca. Puse impreuna, aceste elemente compun eleganta desavarsita, ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.  Designerii spun ca hainele calitative, concepute din blana nurala, „complimenteaza” rochiile de seara, care devin mai impunatoare si mai deosebite decat sunt. Este modul prin care poti pune in scena un look clasic, dar de efect, cu care nu poate concura nicio alta tinuta, indiferent cat de scumpe sunt elementele sale.

2.    Tinuta casual: jeansi, geaca de piele, cizme joase sau botine

Hainele de blana naturala nu se poarta doar in tinute elegante, de seara. Acesta este un mit. In realitate, poti crea outfituri de zi cu zi, folosindu-te de o haina de blana ca piesa statement, in jurul careia sa iti concepi tinutele. Vei reusi sa iesi din anonimat si sa iti faci simtita prezenta in orice context social, sa atragi privirile tuturor si sa emani frumusete, stil si pozitivism. Ai nevoie de cateva piese de baza: jeansi, o geaca de piele, cizme joase sau botine si o vesta din blana de nurca. Invaluie intreaga tinuta intr-un aer misterios si opteaza pentru ochelari de soare sau manusi de sofat, create din piele naturala, si vei arata ca pe scena.

3.    Tinuta office: adopta o libertate mai mare din punct de vedere vestimentar

Daca te-ai reintors la birou si vrei sa te faci remarcata prin felul in care te imbraci si energia buna pe care o transmiti, poarta cu incredere hainele de blana de calitate premium. Vei reusi sa compui tinute simple, dar de efect, bazate pe elemente clasice: camasa, fusta, pantofi sau botine, accesorii voluminoase, pe care le alegi in functie de piesa statement a tinutei. Haina din blana naturala te va ajuta sa scoti din anonimat un look „sters” si invechit si sa adopti o mai mare libertate din punct de vedere vestimentar: sa testezi si sa te bucuri de combinatii vestimentare noi, care epateaza prin eleganta, rafinament si stil deosebit.

Cauti haine de blana naturala Bucuresti? Alege calitatea premium oferita de Casa de Blanuri MG

Vrei sa faci o selectie dintre cele mai frumoase haine de blana naturala Bucuresti? Casa de Blanuri MG este alegerea excelenta pentru a-ti reinnoi garderoba. Vinde – exclusiv – piese de calitate premium, concepute in atelierul propriu sau in colaborare cu mari designeri de peste granite. Ai garantie extinsa!