Tipuri de bărbaţi care înnebunesc femeile

Pentru barbati nu e usor sa intre in gratiile femeilor. Trebuie sa fie mereu tunsi, rasi si frezati. Cu aceasta credinta in minte se trezesc in fiecare dimineata cu 20 de minute mai devreme sa se barbiereasca pentru a impresiona colegele de la birou. Insa avem o veste buna pentru barbati: reprezentantele sexului frumos se dau in vant dupa urmasii lui Adam cu un inceput de barba.

16 iun. 2015, 19:50
Tipuri de bărbaţi care înnebunesc femeile

Mesaj pentru barbati: Barba este sexi

Puneti aparatul de ras deoparte – femeile considera barba sexi, potrivit unui studiu realizat de catre psihologi de la Northumbria University pe un esantion de 70 de femei.

Doamnelor si domnisoarelor prezente in studiu li s-au prezentat 15 fotografii cu fete de barbati din diferite unghiuri si cu diferite tunsori, dupa care li s-a cerut sa clasifice fiecare fata dupa urmatoarele caracteristici: masculinitate, agresivitate, atractivitate si maturitate.

Cine credeti ca a castigat inima participantelor? Ei bine, femeile considera ca barba de o zi este cea mai atractiva din punctul lor de vedere, iar barbatul care o poarta reprezinta partenerul ideal. Este o veste foarte buna mai ales pentru barbatii carora nu le place sa se barbiereasca in fiecare zi. Insa, nici nu trebuie sa credeti ca daca veti incepe sa aratati precum omul cavernelor veti avea mai mult noroc in pat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.