Tipuri de bărbaţi care nu vor o relaţie de lungă durată

O relație de lungă durată, serioasă, e ceva ce bântuie mintea oricărei femei trecute de 30 de ani. Site-ul Marieclaire.com ne oferă un top al tipurilor de bărbați care nu păr să fie genul unei relații de lungă durată și care, din fericire, pot fi recunoscuți și detectați încă de la bun început, astfel încât să nu își piardă nimeni vremea cu ei.

06 aug. 2013, 20:07
Tipuri de bărbaţi care nu vor o relaţie de lungă durată

1. Narcisistul

Atentie la barbatii care vorbesc doar despre ei insisi incontinuu. Nu isi doreste o relatie cu tine, fiindca oricum e mult prea preocupat de el insusi.

2. Baiatul de gimnaziu

E timpul sa recunoastem un adevar absolut: baietii, de fapt, nu se maturizeaza total niciodata. Maturitatea presupune disciplina si efort. In timp ce unii reusesc, totusi, sa-si depaseasca conditia de elevi la gimnaziu, unii nu-si ascund niciodata stadiul pur copilaresc in care se afla. Acest tip de barbati nu se vor angaja intr-o relatie pe termen lung, fiindca acest lucru presupune maturitate, iar ei sunt departe de a o avea.

3. Barbatul care gandeste incontinuu

Mereu i se pare ca mai sunt lucruri de indeplinit si multi pasi de strabatut pana la casatorie, sau logodna, sau orice tip de relatie pe termen lung. Casatorie pentru el e un fel de luminita de la capatul tunelului, doar ca tunelul care trebuie strabatut este extrem de lung mereu.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro