Tipuri de bărbaţi de care femeile fug

Curtarea are rolul ei intr-o relatie. Totul incepe cu un flirt, o intalnire, nu-i asa? Dar daca intalnirea nu decurge bine, sansele infiriparii unei idile sunt foarte mici.

03 feb. 2014, 21:18
Tipuri de bărbaţi de care femeile fug

Vezi mai jos cateva tipuri de barbati cu care femeile refuza sa se mai intalneasca.

Tipul care flirteaza

Daca in timp ce esti la o intalnire cu o potentiala iubita, ii faci ochi dulci altei femei, fii sigur ca nu va mai exista o a doua oara. Nu te mira daca te vei trezi cu un pahar cu ceva rece turnat intre picioare.

Tipul cu dulcegarii

Poate ca ar trebui sa se infiinteze o scoala de invatat replici de “agatat”. Daca esti prea siropos in exprimari nu vei obtine mai mult de o intalnire. Nu te mira daca nicio femei nu-ti cade in “mreje”!

CITEŞTE ŞI: Există trei tipuri de relaţii, doar una aduce fericirea

Tipul “De ce nu ma vrei?”

Baietii sensibili au farmecul lor, totusi, accepta cu barbatie un refuz. Nu vei reusi sa o faci sa se razgandeasca daca plangi. Lacrimile care transmit “Dar sunt dragut, de ce nu ma vrei?” ti-au taiat toate sansele de reusita.

Tipul disperat

Este genul de baiat care are nevoie tot timpul de aprobari si de (re)asigurari. Acest lucru denota o persoana instabila si nesigura pe fortele proprii, care ar face orice numai sa nu-l paraseasca iubita.

VEZI ŞI: Tipuri de femei pe care bărbaţii le ocolesc fără să clipească

Tipul „NU”

Pentru toate intrebarile, propunerile, planurile, el are un singur cuvant “NU”. Daca esti asa, fii sigur ca nu vei sta prea mult timp in preajma unei femei.

Tipul “party”

Si femeile vor sa se distreze. Insa din cand in cand e nevoie si de o pauza. Nu simti nevoia? Atunci, ea va lua cu siguranta o pauza. Si s-ar putea sa fie definitiva, in ceea ce te priveste.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro