Tipuri de PRIETENE pe care orice femeie trebuie să le aibă alături de ea

Prietenele tale sunt precum suita unei regine sau o armata personala, fiecare avand un rol dinainte stabilite in viata ta. Iata mai jos care sunt principalele tipuri de prietene pe care fiecare femeie trebuie sa le aiba alaturi de ea in prima linie, si care fiecare, in felul ei, o pot ajuta in anumite situatii.

18 iun. 2014, 06:35
Tipuri de PRIETENE pe care orice femeie trebuie să le aibă alături de ea

1. Tipul majoretei

Nu are niciodata puterea de a-ti atrage atentia atunci cand coafura iti sta prost sau cand un cos de pe fata ii face cu ochiul de la doua sute de metri distanta. Cu toate acestea, uneori, pur si simplu nu ai nevoie sa auzi astfel de sfaturi. Si aici intervine ea, care intotdeauna va stii sa descopere doar calitatile din tine si niciodata defectele. Mai mult, ii va face placere sa te complimenteze si nici nu va astepta mult timp pana sa o faca. Ea este cea pe care o chemi la o discutie inainte de a renunta la un job, de a-i spune prima data prietenului ca il iubesti sau de a-i spune sotului ca mai doresti un copil.

2. Tipul mamei mari

E de obicei mai in varsta, mai experimentata si inteleapta decat tine. A trecut prin mai multe decat tine si e mereu acolo pentru a-ti atrage atentia atunci cand esti pe cale sa faci un pas gresit. Recunoaste problemele inainte ca acestea sa apara si de aceea sfatul ei este important. Asteapta-te sa auzi adesea de la ea expresia „ti-am spus eu!”.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro