Tipuri de vampiri emoţionali şi cum să te aperi de ei

Unii oameni lasă urme adânci în sufletul tău, în timp ce alţii pleacă cu bucăţi întregi. Vezi 4 tipuri de vampiri emoţionali şi află cum să te aperi de ei, ca să fii fericită şi împăcată cu trecutul tău.

15 oct. 2014, 10:06
Tipuri de vampiri emoţionali şi cum să te aperi de ei

Vampirul pasiv-agresiv

Acest tip de vampir emoţional ascunde furia şi răzbunarea cu un zâmbet acru şi grijă exagerată pentru acurateţe. Nu te aştepta la confruntări deschise, cu ţipete şi obiecte zburând prin aer, dar te poţi trezi că te simţi prost sau vinovat şi nu ştii de ce. Vampirii pasiv-agresiv sunt experţi la a te manipula şi la a masca ostilitatea, deşi tu o să o simţi din plin.
 
Cum să te aperi: Nu te lăsa intimidată şi ai încredere în instincte. Încrederea în ceea ce decizi, simţi, sau gândeşti este cea mai importantă când ai de-a face cu aceste persoane.

Citeşte şi Tipuri de oameni care înşală. Învaţă să te fereşti

Vampirul narcisist

Acest vampir absoarbe toată energia celor din jur, pentru că se consideră cel mai important om de pe pământ. Disperaţi de atenţie şi admiraţia altora, vampirii narcisişti sunt inteligenţi, şarmanţi şi totul se poate dărâma cu o simplă critică.

Cum să te aperi: Cu aceşti vampiri emoţionali, trebuie să profiţi de calităţi, fără să te entuziasmezi excesiv. O singură persoană le ocupă mitnea şi sufletul, propria persoană. Nu te aştepta la dragoste necondiţionată şi grijă pentru tine din partea lor şi vei fi ok. Arată-i vampirului emoţional egoist ce avantaje are dacă te ajută şi s-ar putea să obţii ceva cooperare.

Continuarea pe Unica.ro.