Tipurile de televizoare de pe care Netflix va dispărea din martie 2024. Aplicația va fi ştearsă automat

Platforma de streaming Netflix nu va mai fi disponibilă pe mai multe tipuri de televizoare începând din luna martie 2024. Sunt afectate dispozitive fabricate în perioada 2011-2013, în special câteva zeci de modele de televizoare produse sub brandul Sony. Aceste televizoare vor pierde accesul la aplicația Netflix automat din cauza unor restricții de ordin tehnic.

10 ian. 2024, 13:34
Tipurile de televizoare de pe care Netflix va dispărea din martie 2024. Aplicația va fi ştearsă automat
Tipurile de televizoare de pe care Netflix va dispărea din martie 2024. Aplicația va fi ştearsă automat

Tipurile de televizoare de pe care Netflix va dispărea din martie 2024. Sony a publicat o listă cu modelele de televizoare și playere Blu-Ray care vor fi afectate de această decizie, iar conform techbook.de, nu toate televizoarele Sony vor fi impactate, ci doar anumite dispozitive mai vechi ale producătorului asiatic.

Utilizatorii afectați vor avea două opțiuni pentru a continua să folosească platforma Netflix. Cei care nu își permit achiziționarea unui nou televizor pot opta pentru achiziționarea unui stick de streaming, o opțiune mai economică. Aceste stick-uri de streaming permit utilizatorilor să acceseze diverse servicii de streaming, inclusiv Netflix.

Citeşte şi: O nouă veste proastă de la Netflix, după restricţionarea partajării conturilor. Sunt vizaţi toţi românii care au abonament

Se specifică că dispozitivele mai vechi probabil nu vor mai îndeplini cerințele tehnice crescute ale serviciului de streaming. Utilizatorii dispozitivelor afectate vor putea folosi aplicația Netflix până la sfârșitul lunii februarie 2024, moment în care aceasta va fi ștearsă automat. Este important să fie luate în considerare soluțiile alternative, cum ar fi achiziționarea de stick-uri de streaming sau upgrade-ul la televizoare mai recente pentru a continua să utilizeze Netflix.

Citeşte şi: Filme care apar în cinematografe și pe Netflix în 2024. Iată care sunt cele mai așteptate producții ale anului