TIR încărcat cu băuturi răcoritoare, răsturnat într-un sens giratoriu la ieşirea din Timişoara spre Arad

Un TIR încărcat cu băuturi răcoritoare s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, într-un sens giratoriu de la ieşirea din Timişoara spre Arad, şoferul fiind amendat din cauză că nu şi-a asigurat marfa după ce a ieşit cu autotrenul din fabrică.

26 iul. 2017, 08:19

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Florina Dragomir, a declarat pentru News.ro că un accident de circulaţie a avut loc miercuri dimineaţa, într-un sens giratoriu, la ieşire din Timişoara spre Arad.

Şoferul unui autotren care tocmai a ieşit dintr-o fabrică din Timişoara, încărcat cu băuturi răcoritoare, a pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu, după ce maşina a intrat în balans. Remorca s-a răsturnat pe partea dreaptă, iar navetele cu băuturi răcoritoare s-au împrăştiat pe şosea. TIR-ul nu s-a răsturnat în totalitate, capul tractor rămânând ridicat pe partea şoferului.

„Un bărbat de 31 de ani a condus un autotren pe Calea Aradului, iar la un moment dat într-o intersecţie cu sens giratoriu, întrucat nu şi-ar fi asigurat marfa pe care o transporta, a pierdut controlul autovehiculului răsturnându-se pe partea carosabilă. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei”, a declarat Florina Dragomir.

Traficul este îngreunat, în zona accidentului, fiind blocată o bandă de circulaţie.

Citeşte şi Accident grav în Teleorman. Şase persoane au fost rănite, între care cinci cetăţeni bulgari