TIR răsturnat în Hunedoara. Şoferul a murit pe loc

Grav accident rutier în judeţul Hunedoara, în localitatea Gothatea, după ce un şofer de TIR care transporta carne s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Şoferul TIR-ului, rămas încarcerat, a fost declarat decedat.

14 dec. 2018, 07:20
TIR răsturnat în Hunedoara. Şoferul a murit pe loc

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, vineri dimineaţa a avut loc un accident rutier în localitatea Gothatea.

„Accident mortal pe drumul între Ilia şi Gurasada. Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în prim ajutor şi descarcerare intervin la accidentul rutier în care a fost implicat un autotren ce s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier şoferul camionului a decedat, fiind încarcerat. În sprijinul pompierilor acţionează şi un echipaj al Drumurilor Naţionale pentru scoaterea victimei şi ridicarea camionului”, a transmis ISU Hunedoara.

Reprezentanţii IPJ Hunedoara au anunţat că şoferul avea 40 de ani şi era din judeţul Prahova.

„Şoferul este încarcerat (40 ani, din judeţul Prahova). Traficul rutier nu e afectat. TIR-ul se deplasa pe sensul Deva-Arad, e înmatriculat în judeţul Argeş si transporta carne”, a mai precizat IPJ Hunedoara

Urmează ca poliţiştii să stabilească exact cum a avut loc accidentul.

Citeşte şi Microbuz plin cu elevi, implicat într-un accident grav. O persoană a murit

 

loading...
Partenerii noștri