Titi Aur, despre cauzele accidentului lui Răzvan Ciobanu: „Era în semicontrol, nici mort leşinat, nici apt să realizeze dacă e pe drum”

Poliţiştii au stabilit că designerul Răzvan Ciobanu era singur în maşină şi nu purta centura de siguranţă, în momentul accidentului mortal. Concluziile lor sunt completate de medicii legişti. Primele teste arată că în sânge există urme de droguri.

01 mai 2019, 07:14
Titi Aur, despre cauzele accidentului lui Răzvan Ciobanu: „Era în semicontrol, nici mort leşinat, nici apt să realizeze dacă e pe drum”

„Povestea cu drogurile încă e neclară. E foarte important să aflăm din testele amănunţite dacă cantitatea şi provenienţa drogului ar fi putut să îl aducă în acea stare de semiconştienţă, să îl aducă în această situaţie, să se rătăcească, să meargă peste un kilometru având control parţial al maşinii.

A te rătăci, dai un sms că te-ai rătăcit, mergi pe câmp aproape un kilometru, e vorba de o stare prelungită de lipsă de control sau de control parţial al maşinii.

Analizele definitive vor certifica dacă e vorba sau nu de droguri, ce fel droguri şi ce ar fi putut produce acele droguri. Răzvan conducea maşina fără centură, a fost într-o stare euforică, de semi-control, care putea fi cauzată de alcool, de droguri, oboseală mai puţin sau mai mult asociată cu alcool şi droguri.

Fiind în acea zăpăceală s-a şi rătăcit, a vrut să trimita acel mesaj, s-a întors spre Năvodari şi a fost atât de inconştient încât a mers pe câmp şi a ajuns pe alt drum. A fost în stare de semicontrol, nici mort leşinat la volan, dar nici apt să realizeze dacă e pe drum sau nu. Odată ce se întorcea dinspre nord spre Năvodari înseamnă că s-a dus şi s-a întors, s-a rătăcit, confirmă că nu era apt în totalitate, funcţiona 50%, creierul era destul de tulburat, ameţit„, a declarat Titi Aur, pentru Digi 24.

Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.