Titi Aur, internat cu Covid-19, mesaj disperat de pe patul de spital. „Fraților, nu mai transmiteţi acea minciună!”

Titi Aur, celebrul pilot de raliuri, se află în spital, bolnav de Covid-19, de unde transmis un mesaj celor care nu cred în noul coronavirus.

12 apr. 2021, 18:04
Titi Aur, internat cu Covid-19, mesaj disperat de pe patul de spital. „Fraților, nu mai transmiteţi acea minciună!”

Titi Aur, internat cu Covid-19, mesaj disperat de pe patul de spital. Marele campion avea să le ceară demonstranților anti-mască de protecție să înceteze, pentru că transmit mesaje eronate. „Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid! Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există Covid-19 și este foarte adevărat”, a spus Titit Aur, în emisiunea „La Măruță„.

Titi Aur, internat cu Covid-19, mesaj disperat de pe patul de spital

„Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de o îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45 %”, a mai spus Titi Aur. „De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat”, a mai spus celebrul pilot.

Titi Aur, spovedanie de pe patul de spital: „Plămânii sunt afectați în proporție de 45%!”. Fostul campion de raliuri este internat cu Covid-19

Acesta susţine că de la debutul pandemiei a făcut tot ce a putut pentru a se proteja. Face parte dintre persoanele care cred în existența virusului și a încercat să se protejeze întotdeauna. „Știam despre COVID-19, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut fața de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez”, a apus Titi Aur.

Titi Aur are coronavirus. Mărturia celebrului pilot de raliu: „Când se confirmă că ești infectat, încep să se schimbe un pic valorile în cap”