Titi Aur s-a vindecat de Covid: „M-am născut a doua oară. Virusul chiar există”

Titi Aur s-a vindecat de Covid. Pilotul a postat un mesaj pe reţelele de socializare, unde a povestit momentele grele prin care a trecut. În aceste momente, se află la spitalul din Bârlad, acolo unde a fost internat, fiind în vizită la părinţii săi.

14 apr. 2021, 09:57
Titi Aur s-a vindecat de Covid: „M-am născut a doua oară. Virusul chiar există”
Titi Aur s-a vindecat de Covid

Titi Aur s-a vindecat de Covid. Pilotul a avut plămânii afectaţi în proporţie de 45% şi a avut nevoie de două surse de oxigen pentru a respira.

In aceasta perioada am primit mesaje de incurajare si suport de la foarte multe persoane si doresc sa le multumesc tuturor. Am ales sa raman la spitalul din Barlad pentru ca am incredere foarte mare in echipa de aici. Acum ma simt putin mai bine, insa depind in continuare de peretele cu furtunul de oxigen si sper ca intr-o saptamana sa pot sa parasesc spitalul, bineinteles dupa refacerea analizelor.

Nu sunt omul care isi pune viata personala pe facebook sau in comunicari frecvente, dar experienta COVID ma face sa va transmit ceea ca am simtit. Dupa sase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/min, timp in care m-am simtit ‘strans de gat’ si cu senzatii dese de atac de panica, am reusit sa respir 20 min fara masca.

Citeşte şi: Titi Aur, spovedanie de pe patul de spital: „Plămânii sunt afectați în proporție de 45%!”. Fostul campion de raliuri este internat cu Covid-19

Titi Aur s-a vindecat de Covid

M-am nascut a doua oara!!!!

Din pacate mai exista si minti ‘zapacite’ care sustin ca e fake. Daca nu ar fi fost si astfel de comentarii ar fi insemnat ca am ajuns in RAI. Incercati sa va feriti de acest virus pentru ca el chiar exista si ATENTIE, cei care sustineti public contrariul si tratamentul facut acasa ‘dupa ureche’, puteti deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred in voi!

Cereti ajutor de specialitate fara nicio ezitare. Va doresc tuturor multa Sanatate!„, a scris pilotul pe contul său de Facebook.

Multumesc Dr. Tacu Oleg si echipei medicale de la spitalul din Barlad care a reusit sa ma faca invingator in lupta cu virusul. Mult succes in continuare! 😇

Publicată de Titi Aur pe Marţi, 13 aprilie 2021


loading...
Partenerii noștri