Ţiţi Dumitriu nu-şi asumă viitoarele rezultate ale Stelei. Cine este, de fapt, antrenorul campioanei

Dumitru Dumitriu este în acte antrenorul principal al Stelei, dar acesta a anunţat marţi cine va conduce de fapt echipa la meciurile oficiale până la finalul acestui an.

01 dec. 2015, 09:52
Ţiţi Dumitriu nu-şi asumă viitoarele rezultate ale Stelei. Cine este, de fapt, antrenorul campioanei

Dumitru Dumitriu (70 ani) a susținut marţi o conferinţă de presă, în avancronica meciului cu ASA Tg. Mureș de miercuri, de la 20.30, programat în etapa a 20-a din Liga 1. „Mirel a colaborat cu Steaua și o să mai colaboreze, el nu va fi niciodată în afara clubului și ne poate ajuta oricând pentru că este capabil să o facă. Eu am decis să vin antrenor principal, în acte, ca să ne fie clar, dar staff-ul cu care a venit Mirel Rădoi este format din Dică și restul colaboratorilor săi. Dică își asumă tot ce înseamnă ultimele cinci jocuri din campionatul nostru! Chiar dacă și eu sunt implicat, responsabilitatea totală este a lui Dică, a lui Prună și a lui Popa. Eu sunt omul care în orice moment, atunci când se va apela la mine voi sta lângă ei și voi răspunde la aceste probleme.

Am venit aici adus de Mirel Rădoi, pentru o funcție care-mi conferea mie ce-mi doream să fac. Să urmăresc jucătorii împrumutați de Steaua la alte echipe, să fac fișe despre unii fotbaliști pe care îi doream de la alte echipe și să merg să merg să văd echipele cu care jucăm pentru a-i putea face lui Mirel o informare despre asta. Concluzia este clară: Dică va rămâne antrenor și el e cel care trebuie să-și asume toate rezultatele din perioada următoare!”, a declarat Dumitru Dumitriu.

Citeşte şi GIGI BECALI ameninţă: Dacă nu intru în play-off, desfiinţez clubul

Acesta a vorbit și despre problemele pe care Mirel Rădoi le-a avut la Steaua și i-a atacat pe cei de la FRF care l-au umilit pe fostul tehnician al campioanei, obligându-l să facă Școala de Antrenori la Chișinău. „Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a rămâne în primele 6 locuri doar pe forțele noastre, nu să stăm să ne gândim că pierde nu știu cine puncte. Meciul de mâine cu ASA Tg. Mureș este unul pe care trebuie să-l câștigăm obligatoriu. Echipa are posibilitatea să demonstreze că-și merită locul în primele șase echipe.

Mirel e un caracter extraordinar și n-a plecat din cauza presiunii. Chiar îmi pare rău pentru el că a ajuns prin Republica Moldova să facă Școala de Antrenori și să-i dea o licență C. În România nu sunt peste Mirel cei care s-au înscris acum în România pentru licențele A și B. El a plecat de la Cluj și-a dormit pe bancheta din spate a unei mașini ca să meargă la Chișinău. Licențele astea trebuie obținute de cine merită, dar Mirel merita să fie tratat altfel. UEFA nu cere să aibă Bacalaureat, pentru că și la Chișinău trebuie respectate anumite cerințe!„.

Citeşte şi GIGI BECALI a anunţat înlocuitorul lui Mirel Rădoi. Cine va pregăti echipa în continuare VIDEO

Antrenorul a vorbit despre atmosfera din vestiar, despre problemele cu Gigi Becali și salariile fotbaliștilor. „Nu este un vestiar trist și o să vedeți că jucătorii care au fost criticați de domnul Becali o să fie în primul 11 cu ASA. Ei sunt primii care trebuie să facă ceva și să demonstreze că sunt cei mai buni. Le-am spus jucătorilor dacă nu înțelegeți ceva din ceea ce vă spunem noi veniți și spuneți-ne! Mirel le-a ținut și el un discurs foarte bun, iar străinii au înțeles tot pentru că Rădoi are o engleză perfectă.

Când jucătorii intră pe teren înseamnă că știu ce au de făcut, să nu spună apoi că n-au înțeles. Dacă nu pricep să vină și să ne spună! Acum trebuie să strângem rândurile! Nu trebuie să ne temem de nimeni, să ne gândim doar la fotbal, să jucăm cel mai bun meci cât vrea un arbitru. Nu e prea mult ceea ce le cerem noi, mai ales că sunt plătiți mult mai bine decât tot fotbalul românesc. Nu știu ce trebuie să facă, dar au salarii de locul 1, iar noi suntem pe 5. Nu e OK„, a mai spus Ţiţi Dumitriu.