Titlul în Liga 1 ar putea fi decis la Comisia de Disciplină. Decizie importantă luată în această săptămână

FCSB și CFR au cerut fiecare depunctarea celeilalte, însă termenele de judecată au fost împinse către finalul sezonului, o decizie urmând să fie luată la mijlocul acestei săptămâni.

14 mai 2018, 07:20
Titlul în Liga 1 ar putea fi decis la Comisia de Disciplină. Decizie importantă luată în această săptămână

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal va judeca ambele cazuri miercuri, pe 16 mai, când totul ar putea să fie decis. Președintele de imagine de la FCSB, Helmut Duckadam, a comentat această situație și este de părere că reprezentanții Comisiei de Disciplină au amânat pronunțarea unor verdicte în aceste două cazuri, în așteptarea deznodământului competiției, când speră ca soluția, indiferent care va fi ea, va putea fi depășită cu mai multă ușurință.

Probabil că şi Comisiile au amânat acest verdict, la un moment dat, să vadă ce se întâmplă. E vorba de verdictul legat de sancţionarea Stelei (n.r. FCSB), a CFR-ului. Putem bănui că dacă Steaua câştiga campionatul, putea fi sancţionată?„, a spus Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.

După primul termen, de pe 2 mai, avocatul celor de la FCSB, Dan Idita, a spus că totul s-ar putea decide la TAS, pentru că roș-albaștrii sunt hotărâți să se adreseze instanței de la Lausanne, dacă soluția Comisiei de Disciplină din România nu le va conveni.