Toamna se numară şansele! Lunile favorabile financiar, pentru fiecare zodie

Toamna aceasta se prevad multe fluctuatii pe plan financiarpentru majoritatea nativilor zodiacului. Alinierea planetelor favorizeaza capitolul financiar pentru nativi in mod diferit in cele trei luni ale toameni, dupa cum urmeaza.

12 sept. 2014, 08:10
Toamna se numară şansele! Lunile favorabile financiar, pentru fiecare zodie

BERBEC

In luna septembrie, berbecii isi dau seama ca au exagerat cu cheltuielile si astfel vor incercasa faca mari economii. In octombrie vor avea parte un castig substantial la jumatatea lunii pe care insa risca sa il piarda daca se lasa dusi de val. De aceea, luna noiembrie poate fi fie favorabila din punct de vedere financiar, daca sunt moderati, avand in vedere ca banii continua sa vina, fie poate sa fie o luna decisiva pentru restul anului si sa atraga probleme cu banii pe timp de iarna.

TAUR

Septembrie, octombrie si noiembrie sunt lunile in care taurii, pentru prima data de foarte mult timp, vor avea batai de cap cu finantele. Acest lucru nu se intampla din cauza lor ci din cauza unei conjuncturi care ii face sa fie nevoiti sa plateasca diverse datorii ale membrilor apropiati ai familiei.

GEMENI

Gemenii incep sa castige mai multi bani in luna septembrie decat au castigat pe prcursul anului. Reusesc in luna octombrie sa puna deoparte destul de multi bani iar in noiembrie deja se gandesc sa porneasca o afacere noua cu ceea ce au agonisit. Motivul pentru care cele trei luni de toamna sunt favorabile pentru gemeni, din punct de vedere financiar, este ca au invatat in final sa cheltuiasca in plus doar cand au prioritati.

RAC

Racii au o toaman moderata pe plan financiar. Septembrie, octombire si noiembrie nu se diferentiaza cu mult fata de restul anului. Singurul lucru care se schimba este provocat de diverse cadouri banesti pe care le rpimesc de la apropiati membri de familie, undeva pe la jumatatea lui noiembrie.

LEU

Septembrie este o luna destul de moarta pe plan financiar pentru Lei. Adica nu vor avea parte de castiguri substantiale, in ciuda faptului ca muncesc foarte mult pentru acest lucru. Octombrie si noemibrie insa sunt lunile in care roadele muncii lor se vor simti. Astfel, vor avea parte nu numai de castiguri financiare substantiale, dar si de apreciere din partea celor care le umplu buzunarele.

FECIOARA

Fecioarele au parte de una dintre cele maiproductive toamen din ultimii ani. Schimbarile pe care le-au facut pe plan profesional in timpul verii incep, in sfarsit, sa dea roade. Astfel, in septembrie vor avea de castigat bani din ce in ce mai multi de la munca. Octombrie este o luna tampon in care se bucura de ceea ce au agonisit. In noeimbrie, le vor fi oferite proiecte usoare si banoase pe care le vor onora rapid.

Continuarea pe Lyla.ro