Toată lumea îl ştie pe Horia Brenciu, dar puţini sunt cei care îi cunosc soţia. Cum arată femeia cu care artistul împarte bune şi rele

Horia Brenciu este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciaţi şi mai cunoscuţi artişti de la noi din ţară. Fire veselă şi comunicativă, juratul de la "X Factor" are o soţie după chipul şi asemănarea lui.

28 dec. 2017, 09:38

În urmă cu câteva zile, paparazzii au surprins-o pe Alice Dumitrescu într-un mall din Capitală, scrie spynews.ro. Femeia nu a mers la shopping, aşa cum obişnuiesc să facă reprezentantele sexului frumos, ci s-a văzut cu o prietenă. Pentru mai bine de o oră şi jumătate, cele două au ales să stea la taclale într-o cafenea de fiţe din centrul comercial.

Citeşte şi Horia Brenciu a făcut marele anunţ. „Al cincilea copil…”

În tot acest timp, nevasta lui Horia Brenciu a băut o cafea şi a fost numai zâmbete. Ba mai mult, consoarta cântăreţului a trăncănit mai tot timpul, semn că se afla într-o dispoziţie excelentă.

Horia Brenciu (45 de ani) şi Alice Dumitrescu (49 de ani) s-au căsătorit în urmă cu doar trei ani. Femeia lucrează în televiziune, producător. Horia şi Alice au o relație din 1995 şi au trecut prin toate etapele: au fost prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și, într-un final, au ajuns în faţa ofiţerului de la Starea Civilă.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume la 1 noiembrie 2012. Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.