Toate persoanele decente şi-au început activitatea în SERVICIILE SERCRETE: Cine spune asta

'Toate persoanele decente şi-au început activitatea în serviciile secrete, inclusiv eu', i-a spus, cu ani în urmă, fostul secretar de stat american Henry Kissinger actualului preşedinte rus, Vladimir Putin, după cum a relatat acesta joi, la Moscova, informează EFE, citată de Agerpres.

02 oct. 2014, 17:05
Toate persoanele decente şi-au început activitatea în SERVICIILE SERCRETE: Cine spune asta

‘Ne-am cunoscut la Sankt Petersburg, la începutul anilor 1990, l-am întâmpinat la aeroport şi el a început să mă întrebe unde lucram. Eu i-am răspuns, dar, evident, nu i-am spus concret în ce structură lucram’, a povestit liderul de la Kremlin în cadrul unui forum economic.

Kissinger nu s-a mulţumit însă cu un răspuns vag şi a insistat.

‘Până la urmă, m-am plictisit şi i-am spus că am lucrat în serviciile secrete sovietice’, a continuat Putin. ‘M-a privit (şi mi-a spus): Toate persoanele decente au început în serviciile secrete, inclusiv eu’, a mai afirmat preşedintele Rusiei, care a activat în fostul KGB, lucrând o perioadă la Berlin, la sfârşitul anilor 1980.

Citeşte şi E OFICIAL: Henri Kissinger a vrut să INVADEZE militar CUBA în 1976: Să-l zdrobim pe Fidel Castro

Vladimir Putin şi-a încheiat relatarea mărturisind că are un mare respect pentru Henry Kissinger, pe care l-a calificat drept ‘un om foarte interesant, foarte inteligent’.

Henry Kissinger a fost secretar de stat în timpul preşedinţiei lui Richard Nixon şi a lui Gerald Ford şi a primit Premiul Nobel pentru Pace în 1973 pentru contribuţia la încetarea războiului din Vietnam.