TOCURI MORTALE: Ce a păţit un BĂRBAT după ÎNTÂLNIREA cu o FEMEIE SEXY într-un apartament de lux

Un bărbat de 59 de ani din Texas a fost găsit mort în apartamentul său, după ce a fost ucis de o femeie care l-a înjunghiat cu tocul pantofului. Incidentul a avut loc într-un apartament de lux din oraş în cursul zilei de duminică.

11 iun. 2013, 10:51

Ana Lilia Trujillo, o femeie de 44 de ani din America este acuzată că a ucis un bărbat de 59 de ani folosind tocul ascuţit al pantofului, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Carmen Bejan, studenta criminală, admirată pe o reţea de socializare

Autorităţile locale au fost chemaţi în cursul dimineţii de duminică într-un cartier rezidenţial din Texas, unde locuia un angajat al Universităţii din Houston, pentru a ancheta o moarte suspectă. Astfel, s-a descoperit faptul că victima a fost ucisă cu sânge rece de o femeie care a folosit un simplu pantof cu care l-a înjunghiat în repetate rânduri pe bătrân.

Citeşte şi MONSTRUOS. Un student şi-a ucis colegul şi i-a mâncat inima şi creierul

Atunci când au bătut la uşa, poliţiştii au fost întâmpinaţi chiar de criminală, care i-a pofitit în casă. Victima se afla întinsă chiar în holul de la intrare zăcând fără suflare. Femeia a fost arestată pentru suspiciune de crimă, ancheta fiind în desfăşurare. În prezent, anchetatorii încearcă să determine motivul crimei şi natura relaţiei dintre cei doi.