Tolea Ciumac s-a însurat cu un IEPURAŞ PLAYBOY. Vezi cum arată noua soţie a luptătorului

După ce s-a despărţit de Magda Ciumac, abonată la emisiunile lui Dan Diaconescu, Tolea şi-a găsit fericirea în braţele unei brunete pe care a luat-o şi de soţie.

21 mai 2014, 08:19

Dupa petreceri cu dezmat, dosare penale si batai care l-au trimis dupa gratii, celebrul Tolea Ciumac s-a facut barbat de casa din nou, scrie cancan.ro. Ajuns in atentia publica din cauza fostei sale sotii, Magda Ciumac, care a a vrut sa afle o tara intreaga despre neintelegerile ei cu fostul luptator, s-a despartit de ea fara prea multe regret, chiar daca la mijloc era si un copil pe care Tolea il iubeste.

Citeşte şi Tolea Ciumac, prins cu permisul SUSPENDAT şi conducând cu VITEZĂ foarte mare în Vrancea

Si-a gasit fericirea in bratele unei alte brunete, Alina Rotaru, care a pozat in toata splendoarea ei intr-o cunoscuta revista pentru barbati.

Citeşte şi Tolea Ciumac a făcut gesturi obscene în instanţă VIDEO

Desi il cunostea pe Tolea dinainte sa implineasca 18 ani, relatia celor doi a inceput a devenit in scurt timp foarte serioasa, cu atat mai mult cu cat la mijloc a aparut si un copil. Un baietel pe care Tolea si-a dorit sa-l boteze tot Sasha. Un singur lucru le mai lipsea, iar acesta s-a intamplat weekend-ul trecut. Tolea a luat-o de mana pe Alina si au mers la ofiterul starii civile, unde s-au casatorit.