Tom Cruise are pasiuni ciudate: Află ce a riscat vedeta de la Hollywood la ruletă VIDEO

Actorul în vârstă de 50 de ani a apărut într-un show la televiziunea americană, Late Night, a cărui gazdă este Jimmy Fallon şi care l-a convins să participe la un joc ceva mai special.

14 apr. 2013, 15:44

Tom Cruise a avut o seară de pomină lashow-ul de televiziune al lui Jimmy Fallon, care l-a convins să joace un joc mai puţin obişnuit. I s-a propus să joace împreună cu el la ruletă, dar nu l-a una „clasică”, obişnuită, ci la Ruleta Ouălor.

Tom, care s-a despărţit recent de soţia sa, Katie Holmes, nu s-a gândit de două ori şi a acceptat. I s-a explicat care este regulamentul. Din 12 ouă, 8 erau fierte tari, iar 4 erau crude. Trebuia să aleagă fiecare câte un ou şi să îl spargă în cap.

Tom a fost primul care a ales din cele 12 ouă. După ce l-a spart în capul său, s-a umplut de gălbenuş, ca un pui de găină abia ieşit din ou. Jimmy a fost însă mai norocos. A nimerit un ou tare.

Tom nu s-a lăsat şi a făcut şi cea de-a doua încercare. Aceasta a vut acelaşi rezultat ca şi prima, dar Tom nu s-a supărat. Din contră, era foarte amuzat de păţanie. Iar ca să nu rămână neatins şi partenerul său de joc, Tom a „proiectat” gălbenuşul ce i se scurgea pe sprânceană direct pe faţa adversarului.