Tom Hanks recunoaşte că suferă de o boală incurabilă la 57 de ani

Tom Hanks, 57 de ani, a fost diagnosticat cu diabet de tipul 2, maladie ce se produce atunci când organismul nu mai poate produce suficientă insulină.

08 oct. 2013, 19:54
Tom Hanks recunoaşte că suferă de o boală incurabilă la 57 de ani

Starul se luptă su simptomele acestei maladii încă de la vârsta de 36 de ani, dar diagnosticul exact de diabet de tipul 2 i-a fost pus abia recent, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Actori celebri, alături de taţii lor, în copilărie şi acum. De la Michael Douglas la George Clooney

Am fost la medici şi mi-au spus: „Îţi aminteşti de valoarea ridicată a zahărului din sânge cu care trăieşti de când aveai 36 de ani? Ei bine tinere, putem spune în sfârşit că ai reuşit să faci un diabet de tipul 2”„, a povestit actorul invitat în emisiunea „Late Show” cu David Letterman.

În continuare, lui Tom Hanks i s-a spus că ar trebui să revină la greutatea pe care o avea pe când era în liceu pentru a-şi controla mai bine simptomele. Celebrul actor, laureat al premiului Oscar, a precizat însă că s-a împăcat cu gândul să trăiască cu această maladie pentru că ar fi un efort prea mare să încerce să slăbească.

Citeşte şi Tom Hanks ajută campania electorală a preşedintelui Barack Obama

Ei bine, este o boală ce se poate controla şi prin dietă. Doctorul mi-a spus că dacă aş mai avea greutatea din liceu, aş fi din nou sănătos şi nu aş mai avea diabet de tipul 2. I-am răspuns: „Ei bine, atunci am să am în continuare diabet de tipul 2„, a explicat celebritatea râzând.