Tom Jones, fost jurat la The Voice: Eram presat să aleg concurenți care nu îmi plăceau

Tom Jones, care a fost concediat de BBC în luna august din postul de de jurat al show-ului The Voice susține că atunci când era parte a echipei emisiunii era suspus unor presiuni de a alege concurenții care nu îi plăceau, informează Sunday Telegraph.

12 oct. 2015, 12:34
Tom Jones, fost jurat la The Voice: Eram presat să aleg concurenți care nu îmi plăceau

“Ne tot spuneau că trebuie să întoarcem scaunele mai des. Eu am refuzat pentru că trebuia să fie real. Nu vreau să am de-a face cu cineva care nu-mi place. Am o reputaţie că aleg voci bune. Dar ei puneau presiune pe mine şi am ajuns în situaţia care nu-mi convenea. Aşa m-am ales cu fata cu părul roşu ( cel mai probabil este vorba despre Roisin Geraghty-McDonagh – n.r. ) a cărei voce nu-mi plăcea. Nu le convenea când nu întorceam scaunele, iar eu le spuneam mereu că trebuie să fie real”, a declarat artistul pentru sursa citată. 

Totodată, Tom Jones a dezvăluit că adevărații antrenori ai soliștilor din competiție nu eurau jurații, ci niște profesori de canto care le puneau la curent pe vedete cu progresele făcute de concurenți.

“Adevăraţii antrenori sunt profesori de canto care ne ţin la curent cu progresele făcute de concurenţi. Vorbeam zilnic cu ei, alegeam împreună piesele, discutam dacă soliştii le pot interpreta, dacă nu atunci le schimbam. Aceşti profesori fac adevărata muncă. Noi suntem doar “feţele”. Noi alegem concurenţii, iar ei lucrează cu ceea ce alegem noi”, a mai spus Tom Jones. 

“De-a lungul timpului am învăţat că nu te poţi baza pe nimic… Aşa că atunci când Mark (Jones, managerul lui – n.r.) mi-a spus că nu-mi vor reînnoi contractul şi m-a întrebat ce părere am despre asta. I-am răspuns că puţin îmi pasă. Am fost aici înainte de show-ul The Voice şi voi fi şi după aceea”, a mai precizat artistul despre modul în care a fost concediat de la The Voice. 

Tom Jones, care pe 8 octombrie și-a lansat un volum autobiografic, a fost înlocuit cu Boy George şi Paloma Faith.