Tonel Pop a cerut să fie testate excrementele din curtea groazei. DIICOT nu a dat niciun răspuns

România TV au intrat în posesia unui document oficial, depus la începutul lunii august, care cerea să se verifice mai multe posibile probe.

23 oct. 2019, 20:14
Tonel Pop a cerut să fie testate excrementele din curtea groazei. DIICOT nu a dat niciun răspuns

O cerere de administrare de probe, depusă de avocatul Tonel Pop, către DIICOT, cerea să fie verificate emai multe probe din curtea lui Gheorghe Dincă. Printre părțile menționate în document, precum înregistrările de pe camerele de supraveghere și ridicarea de urgență a înregistrărilor deținute de administrația publică, cea mai importantă este cea prin care, celor de la DIICOT, li s-a cerut să fie expertizate extrementele animalelor ce se aflau în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a se constata dacă au mâncat carne de om. Într-o notă de subsol, este menționat faptul că există posibilitatea ca animalele să fi fost hrănite cu trupurile fetelor, iar astfel s-ar explica o formă de dispariție a cadavrelor și doar incinerarea unor resturi. 

Mai departe, se precizează: „Având în vedere cele de mai sus, considerăm o greșeală procedurală foarte mare, faptul că s-a pătruns în câmpul infracțional fără a exista protecția procedurală de necontaminare și că în aceste condiții improprii au fost extrase de la locul faptelor, animalele, inclusiv prin posibila distrugere a probelor”, citează România TV. 

Dialogul dintre Dincă şi soţie, după descinderile la casa ororilor: „Scoate câinii din curte, ocupă-te de copii”. Stenograma discuţiei

Documentul specifică faptul că nu s-a primit niciun răspuns prin ordonanță de la DIICOT. Așadar, o ipoteză cerută să fie luată în calcul, în cadrul anchetei, a fost ignorată de anchetatori. „Procurorul mi-a zis ca nu analizeaza gainatul la pasari. Din excremente de caine a dat-o in altele”, a declarat Tonel Pop în direct la România TV

Reamintim că acești câini, auziți și în inregistrările Alexandrei cu serviciul 112, au fost luați din curte, imediat ce anchetatorii au pătruns în incinta lui Dincă.


loading...
Partenerii noștri