Tonel Pop: „La dosar, există numai probe despre faptul că Luiza este în viaţă” VIDEO

Avocatul familiei Melencu susţine că nu există nicio probă care să ateste moartea Luizei, în afară de mărturia lui Gheorghe Dincă.

10 sept. 2019, 16:55

Avocatul familiei Melencu a făcut noi dezvăluiri despre audierea lui Gheorghe Dincă ce a avut loc astăzi. Tonel Pop e declarat că Dincă minte în timpul audierilor și își protejează oamenii din anturaj. Mai mult, acesta susține că apărătorul criminalului din Caracal dispare de lângă Dincă în timpul audierilor, lucru care este interzis de lege.

„La dosar sunt sunt probe în acre Luiza e in viata, nu e proba din care sa rezulte ca ar putea fi decedata, din raportul prezentat public am aflat lucruri care au fost ascunse. S-a aflat ca la liziera s-au gasit resturi, cleme, agrafe, un cercel, au fost ascunse aceste detalii . Aceste elemente nu apartin Luizei, cum a fost stipulat intr-un comunivcat cred ca e grav, am fost intrebati pe ocolite daca a avut agrafe, fara sa ni se zica ca au fost gasite in liziera, sunt elemente ca ar fi al treilea cadavru”, a declarat avocatul Tonel Pop în exclusivitate la România TV.