Toni Iuruc, lovitură colosală dată Simonei Halep. În timp ce sportiva e suspendată, lui îi merge totul din plin

Toni Iuruc o duce excelent după divorțul de Simona Halep. Afaceristul i-a dat o mare lovitură fostei soții, la puțin timp după separare.

06 mai 2023, 17:27
Toni Iuruc, lovitură colosală dată Simonei Halep. În timp ce sportiva e suspendată, lui îi merge totul din plin

Dacă Simona Halep trece prin cel mai greu moment din viața ei, din cauza suspendării, nu același lucru îl putem spune și despre Toni Iuruc.

Fostul soț al sportivei o duce excelent în plan personal. Chiar dacă în dragoste nu e totul roz, în plan financiar, în schimb, totul e perfect.

Toni Iurc tocmai a scos din buzunare 100.000 de euro și și-a cumpărat un super bolid, potrivit imaginilor furnizate de paparazzii de la Spynews. Este vorba despre un Porsche 911, de culoare albastră, cu care face senzație pe străzile din Capitală.

S-a aflat: greșeala Simonei Halep în relația cu Toni Iuruc

Conform apropiaților sportivei, se pare că decizia de a divorța a fost luată la impuls și că acum Halep ar regreta separarea de fostul soț, dat fiind că nu a analizat situația din mai multe perspective.

De asemenea, sportiva s-a închis în ea. Acum comunică doar cu familia, cei apropiaţi şi cu prietena sa cea mai bună, o explicaţie pentru care a fost reţinută în declaraţii publice.

Simona Halep ocupă locul 26 în clasamentul WTA, cu toate că nu mai evoluează de mai bine de şase luni, mai precis de la US Open 2022, fiind suspendată provizoriu pentru dopaj.