TOP 10 al celor mai POPULARE FILME de pe Facebook

Publicat: Joi, 02 Ianuarie 2014 16:19 // Actualizat: Joi, 02 Ianuarie 2014 16:22 // Sursa: romaniatv.net

Lungmetrajul "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6", care îi are în rolurile principale pe actorii Vin Diesel şi Paul Walker, a fost desemnat cel mai popular film pe reţeaua de socializare Facebook, potrivit unei cercetări realizate de firma de monitorizare socială Expion.

Foto: studyinuk.universiablogs.net

Expion a realizat un top 10 al celor mai populare filme de pe Facebook, luând în calcul numărul de comentarii, aprecieri şi stări privind acestea. Pelicula cu Vin Diesel şi regretatul Paul Walker în rolurile principale, "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6", a generat mai mult de 42,4 milioane de interacţiuni între fani pe site-ul de socializare Facebook, aproape dublu faţă de filmul clasat pe poziţia a doua - "Jocurile foamei/ The Hunger Games", scrie Mediafax care citează dailymail.co.uk.

Pe locul al treilea este situat filmul "Omul de oţel 3/ Iron Man 3", iar locul al patrulea îi revine peliculei "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2".

Poziţia a cincea este deţinută de filmul "Man of Steel: Eroul/ Man of Steel", iar pe locul al şaselea se află "Universitatea monştrilor/ Monsters University".

Topul este completat, în ordine, de filmele "Star Trek în întuneric/ Star Trek Into Darkness", "Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" şi "Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z". Pe ultima poziţie în top este situat filmul "Gravity 3D: Misiune în spaţiu/ Gravity", care s-a bucurat de doar 482.788 de interacţiuni.

Pentru a realiza acest top, Expion a analizat paginile de Facebook ale celor mai populare filme, de la 1 ianuarie până pe 5 decembrie 2013, astfel încâ să descopere care pagină şi prin urmare care film are cei mai înfocaţi fani pe această reţea de socializare.

Astfel, analizând numărul de comentarii, de aprecieri şi de materiale distribuite pe reţeaua de socializare, Expion a putut să determine numărul de fani care au interacţionat pe baza filmelor. De asemenea, s-au luat în calcul şi cele mai populare personaje din filme.

Dominic Toretto, personajul interpretat de Vin Diesel în filmul "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6", a fost cu 83% mai popular decât Katniss Everdeen, personajul interpretat de Jennifer Lawrence în filmul "Jocurile foamei/ The Hunger Games".

Pepper Potts, personajul interpretat de Gwyneth Paltrow în pelicula "Omul de oţel/ Iron Man", a generat 51.700 de interacţiuni între fani, spre deosebire de Lois Lane, jucat de Amy Adams în filmul "Man of Steel: Eroul/ Man of Steel", care s-a bucurat de doar 6.800 de interacţiuni.

Cele mai populare personaje animate au fost simpaticii năzdrăvani Minioni din "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2", care au fost cu 95% mai în vogă decât Mike Wazowski din "Universitatea monştrilor/ Monsters University".

Două din trei postări ale anului au făcut referire la actorul Paul Walker, care şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, în noiembrie 2013, se mai arată în cercetarea realizată de Expion. Este vorba despre o postare aniversară, care a generat 879.000 de interacţiuni ale fanilor, precum şi o postare in memoriam, cu 2,2 milioane de interacţiuni.

Citeşte şi Veste URIAŞĂ pentru fanii lui Paul Walker. Fast & Furious 7 are dată OFICIALĂ de lansare

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 ian 16:30
... Lungmetrajul “Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6″, care îi are în...
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H