Top 10 calităţi pe care un bărbat le caută la o parteneră

Desigur, fiecare barbat e diferit, ca atare cauta alte calitati la o partenera. Cu toate astea, exista anumite insusiri care corespund in general oricarei alegeri pe care o face un reprezentant al sexului tare in ceea ce priveste partenera lui de viata.

21 feb. 2018, 13:28
Top 10 calităţi pe care un bărbat le caută la o parteneră

Urmeaza top 10. 

1. Sa aiba incredere in ea

Barbatii vor ca partenera aleasa sa fie sigura pe sine; cand intra intr-o incapere, sa emane prin toti porii incredere in propria persoana si sa atraga toate privirile cu o astfel de atitudine. E placut ca din cand in cand sa te simti barbat si partenera sa-ti ceara ajutorul, insa, dincolo de aceste situatii care constituie o exceptie, urmasii lui Adam vor femei puternice alaturi de ei. 

2. Neaparat cu simtul umorului!

Nimeni nu-si doreste o femeie „teapana” si mereu serioasa. Barbatii vor alaturi pe cineva care sa rada la glumele lor si sa poata face glume impreuna cu ea si sa se distreze in cuplu. Reprezentantele sexului frumos cu o atitudine pozitiva si mereu cu zambetul pe buze sunt mai atractive pentru barbati. 

3. Sa fie ingrijite

Fara indoiala, aspectul exterior este foarte important pentru un barba. tAcestora le plac femeile ingrijite, care stiu sa fie feminine si o arata – asta probabil pentru ca asa le scoate in evidenta propria masculinitate. Nici un barbat nu va fi prea incantat de o partenera care isi neglijeaza igiena personala. De asemenea, sanatatea e foarte importanta. O femeie cu un aspect sanatos si in forma buna isi va gasi intotdeauna mai usor un partener. 

4. Sa fie independenta

Este o conditie importanta pentru orice barbat sa stie ca femeia de langa el se poate intretine singura. Barbatii au nevoie de atentie si afectiune, dar totodata simt nevoia si de un spatiu numai al lor. Asa ca vor fi mult mai atrasi de o femeie care are propriul anturaj, propria viata dincolo de relatia cu barbatul pe care il iubeste. Totusi, din cand in cand simt nevoia sa vada ca femeia de langa ei e dependenta de ei si ii face sa se simta doriti si indinspensabili.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.