TOP 10 destinaţii pline de mister în care NU vei ajunge niciodată

Pasionaţii de călătorii îşi doresc să exploreze fiecare colţişor al lumii însă, există locuri în care accesul este interzis turiştilor, iar pătrunderea în acele zone se pedepseşte grav, scrie ONE.

08 iun. 2017, 06:53
TOP 10 destinaţii pline de mister în care NU vei ajunge niciodată

Indiferent de câţi bani doreşti să investeşti în călătorie, în 10 locuri ale lumii, nu poţi păşi. Pe lângă asta, pătrunderea în acele zone, indiferent dacă a fost intenţionată sau nu, se pedepseşte cu închisoarea sau chiar cu moartea. Iată care sunt cele 10 destinaţii potrivit The Culture Trip.

Munţii Pădurea Boemiei, Monte Rio, California. Unii dintre cei mai bogaţi, mai puternici şi mai cunoscuţi oameni din lume ajung pe această frumuseţe californiană pentru a organiza petreceri sălbatice. Oricine încearcă să intre neinvitat ajunge în închisoare.

Citeşte şi Ministrul Turismului: Proiectul de OUG privind voucherele de vacanţă se află în faza de avizare. Va fi adoptat până la 1 iulie

Peşterile Lascaux, Franţa. Aceste minunate picturi preistorice din peşteri au fost odată deschise publicului, dar, din nefericire, au fost închse în 1963, în încercarea de a le salva de la distrugere. Vizitatorii obişnuiau să tragă de ele, pentru a pleca cu bucăţi din acestea acasă.

Insula islandeză Surtsey. Această mică insulă a fost creată în timpul erupţiilor vulcanice oceanice din anii 1960. Accesul nu este permis deoarece oamenii de ştiinţă o studiază pentru a încerca să înţeleagă cum se transformă o insulă nouă într-un habitat.

Insulele Andaman. Dacă ajungeţi pe insula North Sentinel, nu veţi scăpa cu închisoarea. Localnicii de pe această insulă din Oceanul Indian doresc doar să fie lăsaţi în pace. Aşa că obişnuiesc să-şi întâmpine vizitatorii atacându-i cu săgeţi.

Zona 51, Nevada, SUA. Deja nu mai este un secret că în Zona 51 este interzis accesul. Dacă turiştii ajung oriunde în apropierea locului, vor fi luaţi la întrebări de agenţi FBI sau CIA.

 

Citeşte continuarea pe one.ro