Top 10 MAŞINI preferate de manelişti FOTO

Maneliştii au diverse clase, iar unul dintre criteriile care fac diferenţa este legat de maşinile pe care aceştia le conduc.

05 mart. 2016, 09:15

Iată un top al masinilor conduse de manleisti, realizat de 4.tuning.ro (atenţie, pamflet!):

10. BMW Seria 3 E36. Este modelul preferat de cei mai saraci manelisti din Romania si are numere de provincie sau bulgaresti. Acestia sunt experti in arta tuningului, fiind axati exclusiv pe tuning exterior care include flacari, tobe sport, aripioare de rechin si neaparat praguri marca Type-R. Idolii lor sunt Marian Valorosu’ si Elena de la Otopeni.

9. Dacia Papuc  este preferata de manelistii ceva mai instariti. Este si masina preferata a manelistilor profesionisti din judetele Teleorman, Suceava si Bihor, acestia reusind sa transporte boxele si amplificatoarele necesare nuntilor si botezurilor din mediul rural. Manelistii cu Papuc sunt cei mai mari fani infocati ai lui Bogdan de la Cluj si ai lui Nicu de la Cazanesti.

8. Mercedes-Benz Vito. Este automobilul preferat de formatiile mici de manelisti, care contin maximum 4 membri + echipament de sonorizare. Acest model este popular pentru ca poate transporta o gama larga de instrumente muzicale, de la saxofoane si viori, pana la tobe si acordeoane. Cei care se deplaseaza in masini Mercedes Vito sunt fani infocati ai lui Nicolae Guta si al albumului „vintage” Adi si Costi.

7. Hyundai Coupe. Cei mai sportivi manelisti, iubitori ale pieselor lui Mr. Juve si Basu, pun roti cromate si eleron de Subaru, flacari laterale si tobe duble din inox.

6. BMW Seria 3 E46 sunt automobile celebre pe tot internetul care poarta nume precum Mimi Bos, Giani Versatul sau Emy Talent. Din interiorul acestor exemplare germane, nu au auzit niciun fel de alta muzica in afara de repertoriul lui Nicolae Guta.

5. BMW Seria 5 E60 este masina preferata a manelistilor care au nevoie de minimum 5 locuri de parcare pentru a stationa in siguranta si vin, se pare ca din fabrica, cu cate un sticker in forma de stea lipit pe parbriz care spune „Ministerul Afacerilor Interne”. Manelistii cu Seria 5 asculta „blues-uri” mai cizelate marca Vali Vijelie, in speta „Sa iubesti 2 femei”.

4. BMW Seria 7. Unii dintre cei mai bogati manelisti din Romania conduc bolizi de lux BMW Seria 7. O limuzina ce nu se poate parca normal, care trebuie neaparat oprita pe trecerea de pietoni sau pe benzile de biciclete. Manelistii care prefera acest model asculta muzica din glasuri feminine, precum Denisa, Margherita si Carmen Serban.

3. BMW X6. O masina care nu mai are nevoie de nicio prezentare, un SUV adevarat la care spera sa ajunga toti manelistii mentionati mai sus, un adevarat exemplu de talent si bogatie. BMW X6 in culoarea alba, neaparat cu placute de inmatriculare cu litere cat mai despartite care incep cu W, folie pe toate geamurile, inclusiv pe parbriz… asta este masina de vis a manelistului roman! Cei care detin BMW X6 prefera muzica LIVE in localurile de specialitate, dar in timpul liber prefera piesele semnate de cei doi Adi: de la Valcea si Minune.

2. Mercedes-Benz S Class. Manelistii care si-au cumpara Mercedesuri le-au adus in tara albe, cu motorizari diesel dar pline de sigle AMG, cu numere de Germania si serii dubioase. Exista insa si manelisti bucuresteni, care conduc o astfel de masina care valora noua peste 100.000 de dolari, care locuiesc in garsoniere din Drumul Taberei si stau pana seara tarziu proptiti de masina, mancand seminte, ascultand Costel Ciofu si Nicu Paleru.

1. Audi Q7. Chiar daca pana acum era preferat numai Audi Q7 de culoarea alba, se pare ca a revenit la moda culoarea neagra. Cand treci din greseala prin fata localurilor din care urla manelele, vei vedea 2 din 5 masini parcate in fata ca fiind Audi Q7. Cum recunosti un manelist de prima clasa? El este fan absolut al lui Florin Salam si este deja programat cu o nunta la cantaret.