Top 10 vloggeri pe YouTube 2020. Un puşti de 9 ani a câştigat 29,5 milioane de dolari

Top 10 vloggeri pe YouTube 2020. În ultimii ani, tot mai mulţi oameni au luat cu asalt platforma de YouTube, câştigând sume uriaşe din conținutul video din online. Însă, pentru a ajunge la un salariu de milioane de dolari, este nevoie de mai mult decât o cameră video și un cont activ.

28 dec. 2020, 20:36
Top 10 vloggeri pe YouTube 2020. Un puşti de 9 ani a câştigat 29,5 milioane de dolari
Primul loc este ocupat de un puști de doar nouă ani, Ryan Kaji, care deține contul Ryan’s World

Top 10 vloggeri pe YouTube 2020. Conform revistei Forbes, care a aflat veniturile generate de vloggeri pe YouTube, încasările primilor zece creatori de conținut depășesc 200 de milioane de dolari.

Primul loc este ocupat de un puști de doar nouă ani, Ryan Kaji, care deține contul Ryan’s World. Acesta a câștigat în acest an 29,5 milioane de dolari din conținutul său.

Puștiul, care realizează filmulețe în timp ce deschide cutii cu jucării, și-a egalat performanța de anul trecut și din 2018 când s-a aflat tot pe locul întâi la veniturile generate din YouTube.

Citeşte şi: Directiva Youtube aduce infringement pentru România

Top 10 vloggeri pe YouTube 2020

Topul celor mai bine plătiți YouTuberi este dominat de americani (8), însă în clasament se mai găsesc un rus (Nastya) și un slovac (David Dobrik).Top

Locul 1: Ryan Kaji (29, 5 milioane de dolari)

Locul 2: Mr. Beast (24 de milioane de dolari)

Locul 3: Dude Perfect (23 de milioane de dolari)

Locul 4: Rhett and Link (20 de milioane de dolari)

Locul 5: Markiplier (19,5 milioane de dolari)

Locul 6: Preston Arsement (19 milioane de dolari)

Locul 7: Nastya (18,5 milioane de dolari)

Locul 8: Blippi (17 milioane de dolari)

Locul 9: David Dobrik (15,5 milioane de dolari)

Locul 10: Jeffree Star (15 milioane de dolari)

Cel mai urmărit clip de pe YouTube, peste 7 miliarde de vizualizări

Celebrul cântec pentru copii ”Baby Shark” a devenit cel mai urmărit clip video încărcat pe YouTube, conform The Guardian. Cu aproape 7 miliarde și 40 de milioane de vizualizări, Baby Shark a depășit melodia Despacito, lansată în 2017 de Luis Fonsi și Daddy Yanke.

Cântecul a devenit cel mai urmărit clip video de pe YouTube la patru ani de când a fost încărcat de compania Pinkfong. Autorul este necunoscut, acest cântec fiind cântat copiilor mici de ceva vreme, însă melodia a devenit celebră după ce a fost înregistrată de un copil de 10 ani, Hope Segoine.

Produs de compania Pinkfong, cântecul s-a răspândit întâi în Asia, apoi în SUA și Europa. Melodia a ajuns pe locul 6 în clasamentul britanic al single-urilor și pe locul 32 în SUA.

Melodia are o durată de doar un minut și 21 de secunde, refrenul invită la ascultare în buclă, contribuind la recordul de vizualizări. Pe baza cântecului au fost lansate turnee live, obiecte promoționale, cărți și multe altele.