TOP 3 cupluri din zodiac care au o conexiune sexuală puternică

Unul dintre cele mai importante aspecte în orice relaţie este sexul, iar pentru a avea parte de moment de neuitat, compatibilitatea sexuală reprezintă cheia. Mulţi dintre nativii din zodiac îşi găsesc cu greu parteneri cu care să se înţeleagă de minune din acest punct de vedere, dar trei cupluri dintre acestea au o conexiune puternică şi au parte de cele mai erotice momente.

29 iul. 2017, 06:17
TOP 3 cupluri din zodiac care au o conexiune sexuală puternică

Taur-Peşti. Pentru că nativul Taur doreşte să fie sedus, nativului din zodiac Peşti îi va fi foarte uşor să-l cucerească, dar mai ales să-i satisfacă nevoile şi dorinţele partenerului său, fiind capabil să se schimbe în funcţie de cel de lângă el. Este deschis în timpul sexului şi gata să încerce noi lucruri, ceea ce îl incită pe nativul Taur care posedă un libido greu de stăpânit.

Scorpion-Gemeni. Chiar dacă e o fire mai ciudată, în timpul sexului vrea să experimenteze de toate. Pe lângă asta, nativul Scorpion îşi doreşte să simtă că nu face doar sex, ci şi dragoste, mai ales când este vorba de o conexiune puternică. Şi cine altcineva poate fi deschis noilor experienţe dacă nu nativul Gemeni? Odată excitat, mental apoi fizic, nativul Gemeni este uşor de ademenit în dormitor, mai ales că nativul Scorpion va fi concentrat în întregime asupra Geamănului.

Balanţă- Berbec. Nativul Berbec este pasional şi nerăbdător, ceea ce-l va face să-şi dorească să treacă direct la fapte. Dacă sofisticata Balanţă are nevoie de ceva timp să se detaşeze în timpul sexului, Berbecul va avea grijă să o facă să iasă din zona sa de confort.Dacă eşti ceea ce-şi doreşte, nativul Berbec îţi va îndeplini orice dorinţă în pat, iar cum nativul Balanţă devine cu uşurinţă un partener sexual excelent, va accepta orice, câtă vreme nu este prea periculor.