TOP 3 femei din zodiac care oferă cele mai bune partide de amor

Semnul zodiacal poate indica nu doar personalitatea pe care o avem, ci multe alte aspecte din viaţa noastră. Modul în care ne comportăm în dormitor este şi acesta un aspect foarte important de care astrele au grijă. Cu toate astea, există trei femei din zodiac care nu pot fi înlocuite, acestea fiind cele care oferă cel mai plăcut sex.

29 iul. 2018, 11:29
TOP 3 femei din zodiac care oferă cele mai bune partide de amor

Femeia Berbec. Îţi place să îţi pui mintea la contribuţie în timpul sexului şi mulţi ar spune că ai o inteligenţă sexuală ieşită din comun. Fanteziile tale sunt elaborate, mereu noi şi provocatoare. Crezi că sexul este o activitate eliberatoare, care te poate modela ca femeie în general. De aceea deteşti bărbaţii care văd sexul ca o simplă activitate fizică şi nu caută să îl trăiască şi cu mintea.

Femeia Leu. Născută în zodia Leu, cel mai probabil ai fost înzestrată cu atuuri fizice extrem de feminine şi cu o fire charismatică, ce atrage uşor orice bărbat. Un bărbat intră mai repede în patul tău dacă îţi face complimente fierbinţi, pe care le vezi şi ca pe o flatare, dar şi ca pe o formă de preludiu.

Femeia Capricorn. Femeia Capricorn face dragoste, nu sex. Îi place să îşi răsfeţe partenerul nu doar pentru el, ci pentru a se simţi ea o fiinţă sexuală. Este sensibilă la toate sentimentele implicate în acest proces şi uneori se excită doar de la o strângere de mâini.