TOP 3 jocuri de masă live pe care să le încerci la cazinourile online din România!

Operatorii de jocuri de noroc din România au portofolii parcă tot mai stufoase. Dacă odinioară ele aveau mai mult păcănele, în ziua de astăzi, acestea includ multe alte opțiuni interesante.

01 dec. 2021, 08:28
TOP 3 jocuri de masă live pe care să le încerci la cazinourile online din România!

Printre cele care încep să fie tot mai îndrăgite de gamblerii români se află jocurile de masă, însă nu cele împotriva unui AI, ci cele live.

Prin prisma acestora, sunt aduse în același loc beneficiile cazinourilor online și offline, rezultatul fiind incomparabil, cel puțin în momentul de față. Ambele medii au plusuri și minusuri, de aceea apare și dorința, uneori, de a le îmbina cât mai armonios. Așadar, la un cazino online, în secțiunea de jocuri live, ai posibilitatea să:

  • Te distrezi de oriunde te-ai afla, la orice oră, fără să te deplasezi până la o sucursală, fără să te încadrezi într-un interval orar.
  • Alegi dintr-o multitudine de versiuni, în funcție de bugetul pe care îl ai, dar și de caracteristicile variantei.
  • Fii sociabil și să te distrezi alături de alți gambleri, să concurezi împotriva unor persoane reale, să beneficiezi de ghidarea unui crupier sau dealer în timp real.
  • Te concentrezi fără să ai parte de distragerile care ar putea să apară într-o sală fizică de cazino.
  • Te cronometrezi și să îți faci calculele mai bine, folosind aplicații sau alte metode, astfel încât să păstrezi un joc responsabil.

În funcție de cazinoul unde alegi să îți desfășori activitatea, poți să alegi dintr-o gamă mai mică sau mai mare de tipuri de jocuri live. Principalele alegeri ale românilor, care au încercat deja această modalitate de a se distra, sunt:

  • Ruleta este de 3 tipuri, Americană, Europeană și Franceză. Pe baza formatului pe care îl au acestea, sunt construite nenumărate versiuni de către providerii de software din iGaming. În mediul online sunt disponibile destul de multe, ele fiind diferite din mai multe puncte de vedere, precum miza minimă/maximă acceptată, formatul, pariurile disponibile, RTP-ul și nu numai.
  • Blackjack-ul este un joc de cărți care include un nivel crescut de adrenalină. În cadrul său vei avea ca scop să aduci fiecare set din cele de pe masă (între 1 și 8) la o sumă de cel mult 21.
  • Baccarat este și el un joc de cărți, în care va fi nevoie să aproximezi dacă suma cărților tale, cu cea a cărților dealer-ul este mai mare, mai mică sau egală. Regulamentul său este simplu la bază, însă, desfășurarea unui meci poate să aducă destul de multe surprize, nu mereu plăcute.

Acestea sunt cele mai populare, în general, deoarece pasionații de Poker au o categorie aparte. Dacă iubești acest joc, ai posibilitatea să te distrezi în mediul online la zeci de versiuni, unele fiind disponibile chiar și live. Printre cele mai căutate sunt Texas Hold’em, Seven-Card Stud Hi/Lo și unele tipuri de Omaha, precum High sau Hi/Lo.

Pentru unele dintre acestea, dacă te consideri suficient de bun, poți să participi și la turnee internaționale. La unele, primele etape se desfășoară și online, live, așa că vei putea să îți încerci norocul și să îți testezi îndemânarea fără să pleci din zona de confort.