TOP 3 vacanţe exotice sub 1000 de euro în această vară

Mai este puţin şi se deschide sezonul concediilor de vară. Cei care s-au săturat de eternele destinaţii Bulgaria sau Grecia pot încerca anul acesta şi locuri mai exotice precum Dubai, Singapore sau Indonezia! Mai ales că preţurile sunt şi mai mici dacă vă faceţi rezervări din timp. 

09 mai 2016, 08:29
TOP 3 vacanţe exotice sub 1000 de euro în această vară

Bali sau Insula Zeilor este una dintre dintre cele mai mari atracţii turistice din lume. Pe lângă peisajele care îţi taie răsuflarea, în mica insulă din Indonezia poţi face surfing, exursii în junglă, scufundări dar şi turism cultural. În această vară puteţi să vă petreceţi vacanţa în Bali cu 978 de euro de prsoană pentru 7 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele cu all inclusive.

PREŢ: 978 euro/ persoană
7 NOPŢI DE CAZARE 
HOTEL 4 STELE 
ALL INCLUSIVE
TRANSPORT CU AVION
1 EXCURSIE OPŢIONALĂ 

Singapore este unul dintre cele mai placute orase din sud-estul Asiei. Insule mici din jurul lui oferă o oază de relaxare dar şi aventură pentru cei mai curajoşi. Aici puteţi face diving cu rechinii, o noapte de safari cu leoparzii sau ski nautic. Pentru 5 nopţi de cazare în Singapore la un hotel de 4 stele puteţi plăti 951 de euro de persoană.

PREŢ: 951 euro/ persoană
5 NOPŢI DE CAZARE 
HOTEL 4 STELE
DEMIPENSIUNE
TRANSPORT CU AVIONUL

Încheiem cu o fertă de nerefuzat, Dubai la doar 269 de euro de persoană pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus. 

PREŢ: 269 euro/persoană
4 NOPŢI DE CAZARE 
HOTEL 3 STELE
MIC DEJUN
TRANSPORT CU AVIONUL