Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

HOROSCOP: Există persoane care sunt 24 din 24 sexuale, și nu pentru că ar fi obsedate ci pentru că natura le-a făcut în așa fel încât să emane sexualitate nonstop, motiv pentru care, evident se vor gândi foarte des la sex. Descoperă care sunt cele trei zodii care se gândesc numai la sex.

24 ian. 2015, 16:00
Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

LOCUL 3: FECIOARĂ
Ușor introvertite, în aparență, atunci când vine vorba despre sex, Fecioarele însă pun la cale tot felul de planuri pentru a-și atrage partenerul în capcana sexuală. Fecioarele sunt pasionale și dau totul atunci când vine vorba despre o noapte incendiară. Mulți dintre prietenii apropiați ai Fecioarelor știu că acestea au tot timpul chef de sex și nu îi surprinde, mai ales că Fecioarele au și un stil atractiv de a-și exprima sexualitatea. Cei care nu le cunosc s-ar putea să le eticheteze greșit, dar, în realitate, Fecioara nu face decât să își trăiască viața. Fantezii sexuale preferate: orice fantezie în care fecioara are un rol submisiv.

LOCUL 2: SCORPION
Nici cu Scorpionii să nu ne fie rușine când vine vorba de sex. Adevărate animale în pat, pricepuți la vorbe care îmbrobodesc femeile dintr-o secundă și foarte atenți să se simtă bine chiar și cu o simplă atingere, Scorpionii sunt adevărate ”mașini de făcut sex”. Aceștia vin mereu cu idei noi în materie de locuri în care se poate face dragoste sau modalitățile prin care un cuplu poate atinge plăcerea. Fantezii sexuale preferate: Sexul în locurile publice, sexul pe furiș, sexul romantic. Scorpionii sunt mai degrabă dominanți decât submisivi.

Află cine e pe locul I pe Revista Teo.