Top 3 zodii care se îndrăgostesc la prima vedere

Se indragostesc la prima vedere. Li se topesc picioarele de la prima intalnire si se viseaza deja ani intregi alaturi de persoana care le-a furat inima.

19 mart. 2016, 13:55
Top 3 zodii care se îndrăgostesc la prima vedere

Top 3 zodii care se indragostesc la prima vedere

LOCUL 3: TAUR

Nativul nascut in zodia Taur se tine tare cand merge la prima intalnire. Femeia Taur este mai ‘dracoasa’ decat barbatul nascut sub acest semn, si, cu toate ca o face pe dura, in sufletul ei se viseaza deja alaturi de barbatul cu care bea prima cafea impreuna.

LOCUL 2: LEU 

Orgoliosul, solarul, regele junglei. Greu poate intra cineva in gratiile sale. Poate parea adesea infumurat, insa in interior este extrem de fragil si de sensibil, mai ales cand vine vorba de aspecte amoroase. Leul se indragosteste din prima si isi face tot felul de scenarii despre persoana pe care o vede, persoana pe care i s-a pus pata.

LOCUL 1: PESTI 

Nativul Pesti iubeste din toata inima si inca din prima. Acesta poate face declaratii siropoase de dragoste si nu este deloc exagerat: el chiar simte ce spune, fiind printre putinii nativi capabili sa se indragosteasca si dezindragosteasca cu o viteza uluitoare, la un interval scurt timp.